De Sims 4: Modding Masterclass

De Sims 4

In het Creators Camp van de afgelopen week was SimsVIP ook aanwezig op de Modding Masterclass. Hier kregen ze van Darren Gyles en Lyndsay Pearson interessante informatie over mods en modding in De Sims 4, het aanpassen van hoe het spel werkt!

Speciaal voor onze Nederlandse bezoekers hebben we de informatie van SimsVIP vertaald in een Nederlandse samenvatting.

Wat betekent modding in De Sims 4 voor EA?

Alles wat door de community gemaakt wordt verbaasd en inspireert altijd het team van De Sims en ze vinden het ook altijd heel interessant om te zien welke ideeën de spelers dikwijls krijgen voor de spelserie.

Door de hoeveelheid mods die uitkomen kan EA helaas niet alles officieel ondersteunen dus vind EA het belangrijk dat er een goede grondvestiging is voor de modding community dat ze kan helpen met het onderhouden en regelen wat ze aan het maken zijn. Ook willen ze graag naar de spelers communiceren hoe ze verantwoordelijk betrokken kunnen geraken in het modden en de community van De Sims waar van alles gemaakt wordt.

Wat te verwachten in De Sims 4

  • Een map voor Mods in je documenten net zoals in De Sims 2 en later in De Sims 3.
  • Een document over de custom content technologie met data formaten die ontwikkelaars moet helpen om conflicten te voorkomen met wat er veranderd is aan het spel. Dit document zal bijgewerkt worden naarmate het spel evolueert.
  • Een speciale plek op het officiële forum van de sims 4 voor feedback, discussies en problemen rondom mods.
  • Een plek bij de spelopties voor mods. Hier zal je waarschijnlijk net zoals in De Sims 2 een overzicht hebben met de geïnstalleerde mods in het spel en welke mods voor problemen zorgen.

    Met dank aan SimsVIP.

  • Geef een reactie Antwoord annuleren

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *