Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Feature Preview Video

Er is een filmpje online gezet door EA Duitsland! Ik kan niet meer wachten om De Sims 4 te spelen en jij?

10 gedachtes over “De Sims 4: Feature Preview Video”

  1. Luftersel

    Ben er nog steeds totaal geen fan van, maar ik moet toegeven: het bouwen van huizen is in de Sims 4 zeker vooruit gegaan! Het is iets mooier, makkelijker en volgens mij heb je ook wat meer mogelijkheden. Jammer dat CAS er niet is om je droomhuizen te verwezenlijken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>