Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SimsNieuws Chatbox is open!

talking_sims

Het is zover! De chatbox staat open om gezellig met elkaar te kunnen kletsen! Linksboven het typeveld is mogelijk om je in te loggen als gast, via een Social Media account of via een account van ChatWing zelf. Privégesprekken kunnen worden gestart door op het tekswolkje achter de gebruikersnaam van een persoon te klikken. Deze zijn echter alleen beschikbaar als je een account hebt en niet als je als gast bent ingelogd. Ook via je telefoon of tablet kan je mee chatten, want de chatbox is hier ook voor geoptimaliseerd!

|SN-Chatbox|

Heel veel chat-plezier!

Een gedachte over “SimsNieuws Chatbox is open!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>