Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Concept art van werelden

OasisSpings_ConceptArt

WillowCreek_ConceptArt

PeterSims heeft concept art foto’s van werelden gevonden in de spelbestanden van De Sims 4. De eerste vind ik wel wat hebben van Oasis Springs, maar de tweede lijkt niet helemaal op Willow Creeks als je het mij vraagt. Wat vinden jullie?

6 gedachtes over “De Sims 4: Concept art van werelden”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>