Simtember opdracht 2!

De Sims 4 is uit; daarom staat heel de maand September in het teken van De Sims; SIMTEMBER! Doe de hele maand mee met verschillende wedstrijden, waarmee je leuke prijzen kan winnen. Iedere week een ander thema en een andere prijs!

Week 2 – Schrijf een kort verhaal met 4 emoties over 2 Sims!

Prijs: Een Steelseries De Sims 4 muis en muismat

Om mee te doen schrijf een kort verhaal waarin 4 emoties en 2 Sims voorkomen en vul onderstaand formulier in.
Meedoen kan tot en met maandag 22 September 23:59

Simtember 2

Hier kan je deelnemen: Klik!

4 reacties

  1. ^Ik vind het spel geweldig goed spelen juist. Zeker vergeleken met de sims 3. het loopt soepel, je sims doen tenminste de interacties direct als je hun daar de opdracht voor geeft. En waarom zo krom Nederlands? En bovendien ben je ook ontiegelijk offtopic. @ Knoetie, leuk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *