Griezel er op los in De Sims 4 met Halloween

Het is bijna Halloween en er zijn heel wat manieren om in De Sims 4 te laten zien hoe eng jij bent. Zet je schrap om te gaan griezelen!

Star Wars-kostuums

Wist je dat je jouw Sim kunt verkleden als een van jouw favoriete personages uit Star Wars? In De Sims 4 zijn de kostuums van Darth Vader, Luke Skywalker, Leia en Yoda nu gratis beschikbaar. Je kunt zelfs de spoken deze kostuums laten aantrekken, zodat deze Sims er nog enger uit komen te zien!

Sims 4 blog okt

Spookachtig gedrag

Iedereen vindt het leuk dat er spoken naar De Sims 4 komen. Maar wist je dat de manier waarop jouw Sim sterft van invloed is op hoe het spook zich gedraagt en dat dit ook weer zijn uitwerking op de Sims rond het spook kan hebben?

Stel je voor dat jouw Sim zich bijvoorbeeld op tragische wijze heeft doodgelachen. Kijk wat voor ander gedrag je tussen de spoken kunt vinden!

Kijk de dood in de ogen!

sims 3 blog 2 okt

Er zijn verschillende manieren waarop jouw Sims aan hun einde kunnen komen in De Sims 4. Als je echt goed je best doet, kun je jouw Sim zich zelfs dood laten lachen!

Er zijn heel wat Simmers die graag met Magere Hein spelen in De Sims 4, maar misschien heb jij al geconstateerd dat de dood zich deze keer een beetje anders gedraagt. Heb jij al gezien hoe Magere Hein spelletjes op zijn tablet speelt, of op de vreemdste momenten een selfie maakt? Leg dit snel vast met behulp van een screenshot en deel het met ons via @TheSims op Twitter.

We wensen jou en je spookachtige Sims een fantastisch griezelig Halloween!

23 reacties

 1. Hoe maak je sims 4 kinderachtig? ‘Laten we er star wars kostuums indoen” waarom nou weer star wars? Had dan gewoon random zombie, vampiers en heksen kostums gedaan..

 2. Nou, ja zo kinderachtig is star wars helemaal niet. En er zijn mensen die het wel gaaf vinden. Je hoeft de sims die kostuums niet aan laten trekken. Ik zou zelf die uit the hobbit supergaaf gevonden hebben. :fluit

 3. Ik heb echt soms het gevoel dat EA de sims 4 in Beta heeft uitgebracht. Ik vind het wel fijn dat ze al de content gratis uitbrengen, maar brengen ze gewoon niet een compleet spel uit i.p.v een niet helemaal afgemaakt spel

  1. Ik ben juist blij dat ze het al hadden uitgebracht. We konden ten minste alvast spelen. Daarnaast brengen ze dit nu ook gratis uit, dat vind ik netjes van ze.

 4. Volgens ea waren peuters en zwembaden moeilijk toe te voegen ja hoor, ik geloof het niet iig ik hoop echt dat die peuters er komen de zwembaden komen ook dus van mij mogen die peuters ook wel snel komen

  1. Het is duidelijk dat jij peuters wil, haha. Maar die komen niet magisch uit de lucht vallen bij EA. Ik vond hun uitleg begrijpen (maar ik ben een programmeur, dus misschien zijn sommige dingen dan beter voor te stellen of te begrijpen.)
   Ik hoop alleen dat ze ze gratis aanbieden. Ik ben benieuwd…

 5. Ik hoop ook dat ze ze gratis aanbieden al heb ik het idee van niet als ze in een EP komen gaan mensen het toch kopen en dat weet EA.

  1. Maar bij peuters kunnen ze misshirn meer dingen bedenken en misschin zijn zwembaden makkelijker om te maken dan peuters 😉

   1. Met peuters zou je inderdaad gemakkelijker een uitbreidingspakket als Levensweg verwachten. Bij zwembaden zou ik eerlijk gezegd hoogstens een accessoires pakket hebben verwacht. Net zoals tijgertje1 al zei kopen mensen zo’n soort uitbreidingen toch wel aangezien EA wel weet hoe ze geld binnen kunnen krijgen. Echter zou ik het wel reëler voor de toekomst van de serie vinden als ze gewoon in een patch kwamen. EA weet ook heus wel dat ze niet voor alles geld moeten gaan vragen; dan haken mensen af, en wordt Sims 5 daar misschien wel de dupe van. 🙂

 6. Gelijk heb je Rudy ook ik zou het reël vinden als ze in een patch komen want we betalen ook al voor de EP’s waarom (als die peuters in een EP komen) dan ook nog moeten betalen voor die peuters terwijl ze gewoon in het basisspel horen te zitten draait dan echt alles om geld bij EA? het is gewoon belachelijk!

 7. Bij alle bedrijven die games maken draait het om geld. Wat ook niet eens zo raar is aangezien zo’n spel ontwikkelen hun ook geld kost, bovendien ze moeten ook personeel betalen en hoe komen ze aan geld omdat te kunnen doen? Juist, verkopen. En wij hebben er zelf ook geld voor over, anders kochten we het niet. En dan raakt EA failliet, en kunnen ze hun personeel niet betalen.

  1. Maar net zoals die store spullen.. Vindt ik wel te duur hoor.. En niet elke game draait om het geld.. Zoals the last of us, neil drunkmann zei dat the last of us 2 misschien zou komen want het moet een goed verhaal zijn, want niet alles draait om geld. Zij hij ofzo, had ik gelezen xD

 8. Er zijn zelfs geruchten dat er een premium dienst gelekt is van EA voor sims 4 zodat mensen die ervoor BETALEN eerder toegang krijgen tot 3 ep’s dat is toch belachelijk EA denkt alleen maar aan geld geld geld meer dan andere bedrijven waarom mensen die betalen eerder toegang geven tot de 3 ep’s breng ze dan gwn uit in de winkel zodat je maar eenmalig hoeft te betalen of ben ik nou zo raar?

  1. Het idee van een premium service is op zichzelf totaal niet vreemd en ook niet onvoordelig voor de meesten. Kijk maar eens naar spellen als Battlefield. Daar betaal je gewoon eenmalig een bedrag van 40 euro en daarvoor krijg je dan 5 uitbreidingen van ieder 15 euro steeds twee weken voor de release. Ik denk zelf juist dat mensen blij zouden zijn als er een soortgelijke dienst zou komen voor De Sims 4. Natuurlijk is dit voor EA een gemakkelijke manier om snel geld binnen te halen, dat snap ik heus ook wel, maar uiteindelijk ben je er als gamer zelf altijd voordeliger bij uit dan om alles los te kopen. 😉

   1. EA weet dat er forums zijn en dus er ook over gepraat wordt hoe vet die EP is en die mensen willen het zou gaag.. en dan kopen ze het toch.. maar sommige hebben dan niet zo veel geld ofzo, die kunnen het dan niet kopen. maar net zoals toen met die Demo, die werd ook niet gelijk voor iedereen opengesteld maar voor sommige en voor sommige weer niet.. maar het is misschien wel voordeliger, of misschien niet omdat je het eerder kan spelen.. maar ik vind EA toch wel een geldlokker 😛 en voor de mensen die het niet gelijk kunnen betalen willen het zo graag en dan gaan ze downloaden.. vind je het gek..

 9. EA is idd een geldlokker maar goed ik ga toch alle ep’s komen tenminste als ik ze leuk vind maar toch die 3 ep’s di e je met een premium dienst meteen rijgt wrm dan niet meteen ook bij de winkels want er zijn ook mensen de t wel kunnen betalen

  1. tja.. er is 1 manier om erachter te komen.. en dat is EA bellen.. 😛 maar ze zullen wss geen antwoord daarop geven 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *