De Sims 4: 7 stappen naar culinaire hoogstandjes

Hallo Simmers!

Als je de culinaire wereld in De Sims 4 nog niet hebt verkend, is het hoog tijd om een schort voor te doen en de meer dan 70 recepten van de game uit te proberen! Leer de kookvaardigheid door het fornuis, de koelkast, cupcakemachine en barbecue te gebruiken om maaltijden te bereiden, of laat Sims hun vaardigheden bijspijkeren door het vaardigheidsboek over culinaire vaardigheden te lezen. Als Sims hun kookvaardigheid verbeteren, ontgrendelen ze gloednieuwe recepten en kooktips.

Sims 4

De eigenschappen en doelen die je voor je Sims selecteert, zijn belangrijk voor het ontwikkelen van hun kookvaardigheid. Als je Sims de eigenschap ‘fijnproever’ geeft, ontgrendel je een speciale kookzender op televisie terwijl de eigenschap ‘geniaal’ ze geconcentreerd houdt terwijl ze koken. Maar wacht! Er is meer.

Het meesterkok-doel ontgrendelt zelfs nog meer beloningen. Dit doel geeft je Sims de eigenschap ‘smaakessentie’ waarmee ze de kwaliteit van het eten dat ze bereiden verbeteren. En als dit doel is voltooid, krijgen ze de eigenschap ‘Verse kok’. Sims met deze eigenschap maken gerechten van de hoogste kwaliteit die nooit bederven.

Maak het geheel af door aan de culinaire carrière te beginnen, en je Sims zijn klaar voor de status van topkok. Om je alvast een beetje op weg te helpen met de kookvaardigheid, hebben we een aantal handige tips voor je culinaire avonturen.

  • De tuiniervaardigheid helpt de kookvaardigheid. Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten levert niet alleen gerechten van de hoogste kwaliteit op, het verlaagt ook de kosten van voedsel.
  • Laat je emoties de vrije loop! Sims die bepaalde emoties krijgen, kunnen gloednieuwe recepten ontgrendelen. Wil je wat gekke gummiebeer-pannenkoeken? Geef een Sim dan de emotie ‘speels’!
  • Alle cakerecepten gelden als feestdesserts. Is er iemand jarig? Zet verjaardagskaarsjes op de taart! Klaar om je jeugdliefde te trouwen? Zet een paartje op de taart! Inclusief feestelijke interacties.
  • Wil je een paar extra Simdollars verdienen met je nieuwe kookvaardigheid? Klik op de versgebakken cupcakes en verkoop ze aan de plaatselijke bakkerij.
  • Bereik niveau 5 van de kookvaardigheid om culinair koken te ontgrendelen! Met deze vaardigheid kunnen Sims culinaire hoogstandjes maken waarbij iedereen zijn vingers zal aflikken.
  • Bereik niveau 5 van culinair koken om het gerecht ‘ambrosia’ te ontgrendelen. Eén hapje van dit overheerlijke gerecht en je geesten zullen terug tot leven komen!
  • Als thuis koken niet avontuurlijk genoeg voor je is, laat je Sims dan aan de culinaire carrière beginnen om een speciaal recept, nieuwe Creëer-een-Sim onderdelen en culinaire beloningsvoorwerpen te ontgrendelen.

sims 4 koken

Zoals je ziet valt er heel wat te ontdekken met de kookvaardigheid. Bekijk voor meer informatie over deze smakelijke wereld van De Sims 4 onze SimsVIP’s Cooking Guide* (https://simsvip.com/2014/09/14/guide-the-sims-4-cooking-skill-recipe-list) en SimsVIP’s Gardening Guide (https://simsvip.com/2014/10/15/guide-the-sims-4-gardening-skill-plant-list).

Blijf op de hoogte: volg ons op Twitter, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*Deze gidsen zijn volledig in het Engels.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *