De Sims 4 Community Blog: Zo organiseer je een topfeest in De Sims 4

Er is elke dag wel een reden voor een feestje.

Als speler heb je misschien de feestelijke kleding, bankettafel, smakelijke fontein en andere feestspullen uit De Sims 4 Luxe Feestaccessoires al in huis. Je weet vast wel hoe je een feestje geeft, maar misschien weet je nog niet hoe je een knalfeest organiseert. En je bent vast razend benieuwd hoe je zoiets aanpakt. Gelukkig kun je op mij vertrouwen, want ik draag terwijl ik dit schrijf een hele coole zonnebril. Ik ga je precies vertellen hoe je een écht feest kunt bouwen.

Hier zijn een aantal handige tips voor het organiseren van grandioze feesten in De Sims 4.

Plan een sociaal evenement!

Klik op je telefoon en selecteer ‘Een sociaal evenement plannen.’ Als je een feest geeft, moet je het natuurlijk wel goed doen. Kies de perfecte gasten, huur een cateringbedrijf in en ga ervoor! Of doe zo gek als je budget toelaat. Je kunt doelen stellen tijdens het feest, of gewoon onbezorgd gezellig met je gasten feesten. Jij bent de baas op je eigen feestje.

Kies de perfecte kleding uit.

Jij bezit Luxe Feestaccessoires (of gaat het zo snel mogelijk kopen), zodat jouw Sims er tiptop uit kunnen zien. Gebruik de kledingkast om een outfit te plannen en bepaal de feestkleding van jouw Sim, zodat die goed voor de dag komt. Als je ervoor wilt zorgen dat alle gasten goed gekleed zijn, kun je de huizen van de vrienden van je Sims laden en hun outfits daar samenstellen.

Feest2

Nodig interessante vrienden uit.

Al is je feestkleding nog zo spetterend en al zijn de hapjes nog zo lekker; een feest met saaie, vervelende of suffe gasten komt nooit van de grond. Kunstliefhebbers doen er goed aan om lokale schilders en verwaande kwasten uit te nodigen. Voor wilde feesten moet je niet vergeten om wat heethoofden of bro’s op de gastenlijst te zetten. Wat je stijl ook is, zorg dat je wat interessante Sims uitnodigt.

Duik de galerie in voor een geweldige gastenlijst.

Andere Simmers hebben ongelofelijke look-a-likes van beroemdheden gecreëerd en nieuwe en verfrissende personages gemaakt, die kleding uit De Sims 4 Luxe Feestaccessoires dragen. Ga naar de galerie om te kijken of er Sims zijn die op jouw gastenlijst niet mogen ontbreken.

Zorg dat je een feestkunstje onder de knie krijgt.

Je Sims moeten hun gasten kunnen vermaken. Met eten, drinken en goed gezelschap kom je een heel eind, maar als een gesprek stilvalt moeten je gasten wel ergens anders de aandacht op kunnen richten. Zorg dat ze daarom hun ogen goed de kost kunnen geven… of hun oren! Leer een feestkunstje, zoals piano spelen. Of doe een strak dansje. Wat het ook is, zorg dat het goed uit de verf komt.

Feest3

Stel het menu samen.

Op jouw Bankettafel uit De Sims 4 Luxe Feestaccessoires is ruimte voor verschillende gerechten. Zo kun je binnen een mum van tijd borden met worst en paprika, gegrilde kip of amandelmakronen serveren. Ook is het mogelijk om jouw favoriete recepten uit de game te selecteren en die te serveren. Sims kunnen ook smullen uit de nieuwe fontein, waar je chocolade, kaas, karamel of appelsap kunt laten stromen. Het draait in het leven allemaal om flexibiliteit en variatie, dus die elementen mogen op een feestje nooit ontbreken.

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires is nu verkrijgbaar, zodat jouw feesten in De Sims 4 nog leuker worden. Ervaar het zelf, laat ons weten wat je ervan vindt en deel jouw beste feestverhalen met ons!

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *