De Sims 4 Bundel pack komt eraan

De Sims 4 Bundle Pack

Simmers op het The Sims-forum melden dat er eind juli een nieuwe De Sims 4 ‘Bundle pack’ aan lijkt te komen in onder andere Griekenland, Hongarije, Italië en Roemenië. Deze bundel zal het game pack Wellnessdag en de accessoires pakketten Luxe Feestaccessoires en Perfecte Patio gaan bevatten en kost zo’n €39,99.

Edit (18:00 uur): Ondertussen is het Bundel pack ook te vinden in de Nederlandse webshop Gamemania.nl.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

  1. De sims4 bestaat nog geen jaar en er zijn al zo van die pakketten xD Het is duidelijk dat de sims4 het een pak slechter doet als sims3.

    1. Ik vind het op zich nog wel meevallen. Het zijn er meer dan Sims 2 en 3, maar vergeet niet dat Sims 2 en 3 een store hadden waar maandelijks veel teveel nieuwe sets in kwamen. Ook qua verkoopcijfers hoeft EA volgens mij nog niet echt te klagen. (Anders zouden de prijzen wel vast zijn gedaald.)

      Overigens weet ik ook heus wel dat Sims 3 beter ligt bij het publiek dan Sims 4, maar zoveel slechter als je denkt is het echt niet.

  2. Ondertussen is de bundel overigens ook te pre-orderen in Nederland bij gamemania.nl. Hier een releasedatum van 23 juli. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *