Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Luxe Feestaccessoires, De Sims 4 Perfecte Patio en De Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Bundel pack komt eraan

De Sims 4 Bundle Pack

Simmers op het The Sims-forum melden dat er eind juli een nieuwe De Sims 4 ‘Bundle pack’ aan lijkt te komen in onder andere Griekenland, Hongarije, Italië en Roemenië. Deze bundel zal het game pack Wellnessdag en de accessoires pakketten Luxe Feestaccessoires en Perfecte Patio gaan bevatten en kost zo’n €39,99.

Edit (18:00 uur): Ondertussen is het Bundel pack ook te vinden in de Nederlandse webshop Gamemania.nl.

5 gedachtes over “De Sims 4 Bundel pack komt eraan”

    1. Rudy

      Ik vind het op zich nog wel meevallen. Het zijn er meer dan Sims 2 en 3, maar vergeet niet dat Sims 2 en 3 een store hadden waar maandelijks veel teveel nieuwe sets in kwamen. Ook qua verkoopcijfers hoeft EA volgens mij nog niet echt te klagen. (Anders zouden de prijzen wel vast zijn gedaald.)

      Overigens weet ik ook heus wel dat Sims 3 beter ligt bij het publiek dan Sims 4, maar zoveel slechter als je denkt is het echt niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>