Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Wellnessdag: Alle nieuwe items en kledingstukken

We hebben voor jullie even een overzicht gemaakt met alle nieuwe items van Koopmodus en Creëer-een-Sim van het nieuwe game pack De Sims 4 Wellnessdag. Als je hieronder op verder lezen klikt, kun je de volledige overzichten vinden!

Items

Creëer-een-Sim

De Skms 4 Wellnessdag: Creëer-een-Sim

Koop- en Bouwmodus

De Sims 4 Wellnessdag: Koop- en Bouwmodus

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>