SN’s Download Hoekje: Newcrest Starter

Newcrest Starter

Iedere Sim moet ergens beginnen en daar is deze minuscule starter meer dan geschikt voor!

Maandelijks bouwt Rudy voor jullie de mooiste huizen en andere creaties. Klik op het onderstaande link om meer foto’s te vinden en het huis te downloaden. Veel plezier!

|SN’s Download Hoekje: Newcrest Starter|

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

6 reacties

 1. Dringende vraag!

  Hallo allemaal,

  vandaag heb ik Newcrest helemaal ingericht, in een save die ik voor het gemak save 1 noem. In save 1 is Newcrest dus helemaal fantastisch, blabla, maar nu wou ik dus een nieuwe save omdat in save 1 er al veel gebeurt is en ik wou graag opnieuw beginnen. Dus ik leuk een nieuwe save maken, Save 2, maak een huishouden, klik Newcrest aan en Newcrest is leeg.. Is er een manier waarop ik mijn Save 1 Newcrest in Save 2 kan krijgen? Alvast heel erg bedankt!

  1. Volgens mij is de enige manier echt om alles maar weer opnieuw te plaatsen vanuit je bibliotheek in save 2. (Eventueel eerst de kavels vanuit save 1 opslaan in die bibliotheek.) Het is even wat werk, maar heb je in een half uurtje echt wel gedaan. Waarschijnlijk bestaat er ook wel een manier door in de save 1 zelf dingen te gaan kopiëren en dat in save 2 te plakken, maar dat is erg lastig (hex editing enzo) en ik kan het nu niet voor je uitzoeken. (Ben namelijk op vakantie.)

   Maar nogmaals, doe het gewoon op de makkelijke manier en bewaar die save 2 dan ergens zodat je er laten wel in verder kunt. Save daarvoor je volle wereld (save 2) en ga naar Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Saves en sorteer je venster dan op datum en selecteer de alle laatste bestanden (met dezelfde tijd dus). Sla die ergens op je computer op zodat je er later nog eens bijkan en speel dan lekker verder in save 2! 🙂

 2. Oke, ik heb de hele map saves maar gekopieerd en in de map ‘Afbeeldingen’ gestopt op mijn computer. Hoe maak ik nou nog een save met die save 2 dan? Heel erg bedankt voor je hulp!

  1. Ju hoeft niet de hele map te kopiëren. Wat je moet doen is:
   1) Nieuwe wereld beginnen (save 2 in dit geval) en daar alle kavels van Newcrest in plaatsen.
   2) Save je wereld dan onder welke naam dan ook.
   3) Ga naar Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Saves en kopieer dan alleen de laatste savebestanden (kijk naar de datum en selecteer dan alles (2 of 3 bestanden geloof ik) met dezelfde laatste datum) en plaats die op een veilige plaats.
   4) Speel verder in je save 2, maar save je wereld nu onder een nieuwe naam. Als je ooit weer wil beginnen in een nieuwe wereld, zet je gewoon de save van stap 3 terug.

 3. Oke dus wat ik nu doe is

  1) ik richt newcrest in en ik noem de save “Newcrest”
  2) Ik kijk naar de tijd en datum en zet die bestanden in Afbeeldibgen bijvoorbeeld
  3) Speel in Save 2 en noem hem ‘RudyBedankt”
  4) Als ik een nieuwe wereld wil, kopieër ik “Newcrest” en zet hem weer in Saves
  5) Vervolgens klik ik op “save laden” en als het goed is staat daar een nieuwe save met mijn ingerichte newcrest?

  Klopt dat zo?

  Bedankt voor je hulp! Ik ben echt totaal niet technisch namelijk

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *