Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Aan het Werk

9 nieuwe gidsen voor De Sims 4 Aan het Werk!

De Sims 4: Gidsen

De afgelopen weken hebben we voor jullie alles wat je moet weten van het uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk even op een rijtje gezet! Verdeeld over 9 verschillende gidsen kun je hier alles vinden over de drie verschillende beroepen, het winkelsysteem, aliens en Sixam, en de nieuwe vaardigheden. Klik op de link hieronder op op de gidsen pagina te komen:

|De Sims 4: Gidsen – Aan het Werk|

2 gedachtes over “9 nieuwe gidsen voor De Sims 4 Aan het Werk!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>