Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4 Turbo Careers mod gelanceerd!

image

Zerbu, een van de meest getalenteerde modders van De Sims, heeft zojuist zijn nieuwste mod, De Sims 4 Turbo Careers, gelanceerd op zijn Tumblr pagina. Met deze mod kun je alle beroepen van het basisspel ombouwen tot ‘open’ carrières waardoor ze net zoals de carrières van De Sims 4 Aan het Werk werken en je je Sims dus op het werk kunt besturen. Let op dat je voor het goed laten werken van deze mod het uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk moet bezitten! Klik hier om meer over de mod te weten te komen en de mod te downloaden.

7 gedachtes over “De Sims 4 Turbo Careers mod gelanceerd!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>