Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

[Reminder] Vandaag EA persconferentie op Gamescom om 10:00 uur!

Morgen zal EA op Gamescom 2015 vanaf 10:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) een uur lang een persconferentie geven over allerlei aankomende games, waaronder ook iets nieuws voor De Sims 4! Vanaf dat moment kun je via de bovenstaande livestream de persconferentie live volgen. Na afloop zullen we de herhaling zo snel mogelijk online zetten mocht je de livestream hebben gemist!

Een gedachte over “[Reminder] Vandaag EA persconferentie op Gamescom om 10:00 uur!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>