Community blog: Er is nu gratis verjaardagsmateriaal beschikbaar voor De Sims 4

Fijne 16e verjaardag

De Sims zijn vandaag 16 jaar oud! Serieus! 16 jaar geleden werd op 4 februari de oorspronkelijke game De Sims gelanceerd. Sindsdien is de gamereeks enorm gegroeid, met De Sims 2, De Sims 3 en natuurlijk De Sims 4. We wilden de 16e verjaardag van De Sims vieren door wat nieuw materiaal toe te voegen door middel van een gratis* update voor De Sims 4.

De spullen die deel uitmaken van deze update zijn heel zorgvuldig uitgekozen; fans die ons sinds de eerste game trouw zijn gebleven, zullen waarschijnlijk wel een rode draad herkennen. We hebben één specifiek element uitgekozen om iedere basisgame van de gamereeks te vertegenwoordigen!

Er is nu gratis verjaardagsmateriaal beschikbaar voor De Sims 4

We brengen een hommage aan de Tragische Clown uit De Sims, door middel van een schilderij van de arme drommel. Je Sim hoeft hier maar één blik op te werpen om de gemoedstoestand ‘Tragische clown is tragisch’ te krijgen. Maar als je Sim daar zo verdrietig van wordt, waarom zou je hem of haar er dan naar laten kijken? Omdat iedereen zo af en toe eens flink uit moet huilen. Maar geen zorgen, want er is ook een Plumbob Poster waarmee je de kamer van jouw Sim kunt decoreren. Het ding heeft verder geen enkele functie, maar we hopen dat je door ernaar te kijken blije gedachtes krijgt van lama’s en tosti’s.

Er is nu gratis verjaardagsmateriaal beschikbaar voor De Sims 4

En nu we het toch over tosti’s hebben; fans van De Sims 2 zullen zich het tostidoel waarschijnlijk nog wel herinneren. We zij blij dat dit doel nu ook in De Sims 4 beschikbaar is. Als je jouw Sim een (enigszins ongezonde) obsessie met tosti’s wilt geven, dan is dit de juiste manier.

Er is nu gratis verjaardagsmateriaal beschikbaar voor De Sims 4

De… Wacht eens even, heeft iemand zojuist de televisie van jouw Sim gejat? O, dat komt misschien door de eigenschap kleptomaan uit De Sims 3. Sims met deze eigenschap kunnen het niet laten om voorwerpen bij de buren te jatten, of uit clubs, of… Nou ja, overal waar ze maar komen.

Er is nu gratis verjaardagsmateriaal beschikbaar voor De Sims 4

Er is ook een oude bekende NPC die weer voorbij komt: de tuinierdienst! Je hoeft maar te bellen om de tuinman of -vrouw naar jouw huis te laten komen om voor alle plantjes te zorgen. Deze NPC is terug op veler verzoek en we zijn heel blij dat deze Sim deel uitmaakt van deze update.

Vanaf vandaag kom je al deze elementen tegen in de game en we hopen dat deze feestelijke update in de smaak valt. Zestien jaar, hoera!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *