Community blog: Vier dat de Sims jarig zijn met leuke wallpapers en een infografiek

Blaas de kaarsjes uit

Afgelopen week hebben we de 16e verjaardag van De Sims gevierd door terug te blikken op de gamereeks via Twitter, Instagram en Facebook. We hopen echt dat jullie blij zijn met het nieuwe materiaal in de update! We vinden het zo leuk dat De Sims jarig zijn, dat we nog even door willen feesten. We hebben nog twee leuke dingen die we met jullie willen vieren: wat wallpapers en een infografiek!

Hier is allereerst de infografiek, met daarin informatie over alle games uit De Sims-gamereeks en een aantal weetjes… over jou!

Emily Su, een van de vormgevers van De Sims 4, heeft ook een wallpaper voor op je computer of mobiele apparaten gemaakt, waar je de geschiedenis van de serie kunt vieren. Wij vinden het superschattig!

Bedankt allemaal! We hopen dat de komende 16 jaar net zo succesvol zullen zijn als de eerste 16 jaar.
TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *