Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Nieuwe De Sims 3 update voor Mac gebruikers

Gisteravond is er alleen voor de Mac gebruikers een nieuwe update uitgebracht van De Sims 3. Het enige wat er in deze update opgelost lijkt te zijn is dat problemen met de compatibiliteit en stabiliteit van de nieuwere Mac-modellen verholpen worden. De update kan worden gedownload via deze link. Met het installeren van deze update zal De Sims 3 zelf niet direct worden geüpdatet, maar juist Origin. Wat uitgebreidere informatie hierover is te vinden op de blog van BlueBellFlora.

Hi everyone,

We would like to invite players who are experiencing issues with running The Sims 3 on recent Mac models to download and install this version of Origin:
https://eaassets-a.akamaihd.net/Origin-Client-Download/origin/forum/34349/Origin.dmg

This should help with compatibility and stability issues.

If you are still unable to launch or play the game after that, please come back to us.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>