Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Aanstaande vrijdag weer een Live Broadcast van De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven: San Myshuno

Net zoals vorige week zal er ook deze vrijdag weer een Live Broadcast te zien zijn van De Sims 4 Stedelijk Leven, zo laat SimGuruSarah weten. Veel is er nog niet over bekend, naast dan dat SimGuruJill em SimGuruRomeo de Live Broadcast zullen leiden en dat zij ‘iets speciaals’ zullen laten zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>