Herharling van de livestream van De Sims 4 Interieurdesigner

De officiële livestream van De Sims 4 Interieurdesigner staat inmiddels ingepland: Die zal namelijk op dinsdag 25 mei 2021 plaatsvinden om 20:00 uur Nederlandse tijd. Zoals gebruikelijk zal deze livestream gebruikt worden om de inhoud van het pakket uit te lichten, dus zal vrijwel alle content – van Creëer-een-Sim en bouwen tot aan de nieuwe interieurdesigner freelancer carrière – wel worden getoond. Dat geeft als het goed is een beter beeld van of het pakket eventueel wat voor je is.

De livestream is live op YouTube te volgen en is hieronder ook ingesloten. Daardoor kun je tegen die tijd vanuit dit bericht live meekijken en er later de herhaling in terugvinden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *