De Sims 4 Landelijk Leven gameplaytrailer

De Sims 4 Landelijk Leven

Vandaag is de gameplaytrailer van De Sims 4 Landelijk Leven uitgekomen. Onder leiding van de lama Herold wordt ons meer verteld over hoe het landelijke leven nou in elkaar steekt.

Tegelijkertijd is er een blogbericht uitgebracht die ons meer laat zien van Henford-on-Bagley, de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket. Ook hier neemt Herold ons mee waarbij hier hier vooral ingaat op de drie buurten en hun unieke aspecten.

Het platteland op met Herold

Ik zit in Henford-on-Bagley!

Soel Soel… Is dit hoe het afloopt? Hoe dan ook. Daar ben ik dan, Harold de Lama. Voordat je je afvraagt hoe een lama als ik erin is geslaagd een blog te maken, wil ik je even laten weten dat deze nagels tot in de perfectie zijn gevijld om te onthullen hoe goed ik op mijn toetsenbord ben. Maar het draait uiteraard niet om mijn motorische vaardigheden. Het gaat om mijn charmante stulpje in Henford-on-Bagley!

Volgens oude Sim-legenden is Henford-on-Bagley ontstaan uit de perfecte mix van aarde en water… maar ik ben er vrij zeker van dat sommige Sims ook dol waren op de nabij gelegen Cordelia Falls en de kabbelende River Bagley. Hmmm, majestueus.

Om meer te weten te komen over dit charmante dorp zullen we alle buurten moeten bezoeken. Onze eerste stop is Finchwick, waar alle actie plaatsvindt!… Bij wijze van spreken dan. Finchwick is een historische, levendige en hechte gemeenschap.

De Sims 4 Landelijk Leven

Het dorp is de thuisbasis van de wekelijkse – ja, wekelijkse – braderie waar de locals hun vaardigheden etaleren met het maken van de meest verfijnde en verrukkelijke creaties, zoals taarten, of om hun meest gewaardeerde dieren tentoon te stellen *kuch kuch* waaronder ikzelf *kuch kuch* en enorme gewassen (geloof me, hoe groter hoe beter) om te worden beoordeeld door de burgemeester zelf! Als je wint of alleen deelneemt, krijg je een beloning. Maar eerlijk gezegd draait alles om opscheppen, want dat is toch het allerleukste wat er is?

In deze buurt ligt het historische plein waar ook de drukke markt (perfect voor als je van etalages kijken houdt) en de dorpskroeg Het Witte Paard gevestigd zijn. Op de markt vind je Goudbloems Kruidenierswinkel, waar een aantal van de beste producten worden verkocht. Maar geloof me niet op mijn woord, probeer het zelf! Ik beveel hun aubergines aan… Of ook wel eierplant genoemd.

Een andere iconische plek is de Rimpelbil Tuinwinkel, eigendom van Agatha Rimpelbil, en gerund door Agatha en Agnes! Deze winkel voldoet aan al je tuinbehoeften en een aantal extra dingetjes… niet echt voor tuinieren, maar wel om van te genieten, zoals conserven en jam… jammie, jam. Nu krijg ik gelijk trek in beschuitbollen met jam, de verrukkelijke variatie op beschuitbollen met boter. Ik zal mijn houder even vragen wat te maken… maar ach, wie hou ik nu eigenlijk voor de gek? Ik kan alleen maar voer voor lama’s (en af en toe een lekkernij) eten *zucht*. Maar goed, je kunt zo je dromen hebben. Zeg het alleen niet tegen Agatha als je er wat maakt, anders stuurt ze haar kabouters om ze in te pikken want ze is er echt dol op.

Afijn, terug naar het onderwerp! Als je nieuwsgierig bent of gewoon zin hebt in wat drama voor je lama, kun je Het Witte Paard bezoeken om de plaatselijke roddels te horen, wat over de geschiedenis te leren en te kijken wat er allemaal in de buurt gaande is. Deze pub, eigendom van Simon en Sara Scott, is een droom die werkelijkheid is geworden ondanks Simons wat onfortuinlijke ontmoetingen met kippen (of mij). Hier weet iedereen echt alles over iedereen, dus profiteer daarvan als je op bezoek bent! En hun eten is geweldig. Vergeet niet om de puree met worstjes of beef wellington te proberen; ik heb gehoord dat het fantastisch is. Geniet van de gemoedelijke sfeer en knoop een openhartig gesprek met Sara aan, of geef haar een cadeautje, deze gezellige dame is namelijk de uitbaatster. Sara kan je advies geven als je daarnaar op zoekt bent, of je wat spookverhalen vertellen als je daarin geïnteresseerd bent.

Als je in een behulpzame bui bent kunnen je Sims ook helpen met klusjes in het dorp en meer te weten komen over hun achtergronden, interesses en wat ze in de stad doen! Of gewoon voor de mooie beloningen, als dat meer je ding is.

Goed, op naar Old New Henford. Een leuk weetje voor jullie: het werd oorspronkelijk ‘Little Henford’ genoemd. Na wat overwegingen werd echter besloten dat ‘New Henford’ beter zou passen… chiquer zeg maar. Helaas was er een communicatiefoutje met de nationale kaartmakers en toen hield het dorp maar liefst twee hele weken op met bestaan! Ha! Toch bizar? Maar goed, daarna moest de stad natuurlijk een nieuwe naam krijgen en dat werd dus Old New Henford.

De Sims 4 Landelijk Leven

Dit deel van het dorp staat bekend om haar weelderige landgoed, glooiende heuvels en de kleine, maar prachtige gemeenschappelijke tuin. Deze buurt was ooit één groot terrein in eigendom van de familie Watson, die er in de loop der jaren kavels van heeft verkocht. Ze hebben nog steeds een redelijk groot landgoed bovenop de Olde Mill Hill. Je kunt het niet missen.

Je zult zien dat dit deel van de stad perfect is voor een kavel met een tuin en ruimte voor dieren en enorme gewassen! Je kunt altijd aantekeningen maken als je door het gebied wandelt om te zien hoe de dorpelingen het doen met hun tuinen en kavels.

Old New Henford is de perfecte plek voor Sims die dol zijn op dieren zoals ik. In deze buurt huppelen konijnen, zijn er zingende wilde vogels en brutale kleine vosjes waar je vriendschap mee kunt sluiten… maar pas op voor hun ondeugende aard! Ze zullen je willen verrassen *mompel* dus zorg dat je even controleert of al je kippen er wel zijn *mompel.* Dit deel van de stad is ook geweldig voor Sims die graag een hengeltje uitgooien. Wie weet, misschien zal eindelijk iemand eens die zeewolf vangen waar ik zoveel over heb gehoord.

Je kunt zelfs zeggen dat het een idyllische plek is voor een nieuwe start. Vraag het maar aan Cecilia, een van onze nieuwste bewoners die onlangs is verhuisd uit de grote stad om hier een nieuw leven op te bouwen nadat haar relatie op de klippen is gelopen. Nu deelt ze haar leven met ons in een fantastische gerenoveerde boerderij. Ze is dol op tuinieren en haar kippen! Ze is echt een geweldige buurvrouw. Ik hoop dat ze op een dag de ware liefde vindt. Helaas voor Michael Bell, de plaatselijke wezenhouder, is hij niet haar prins op het witte paard, maar Cecilia heeft in ieder geval een warme band met alle dieren die op bezoek komen.

Als je net als Cecilia wilde dieren uitnodigt om je te bezoeken, kun je vrienden voor het leven worden en zelfs cadeautjes krijgen.

Via de glooiende heuvels van Old New Henford komen we aan in Bramblewood.

De Sims 4 Landelijk Leven

Bramblewood is de natuurlijke schoonheid van Henford-on-Bagley. Dit bos heeft een sprookjesachtige sfeer die elke bezoeker in verrukking brengt. Het is al jaren het pittoreske onderkomen van wilde vogels, konijnen en vossen, dus je zou hier zomaar een van onze vrienden tegen kunnen komen, waaronder Michael, de wezenhouder, die meestal door het bos zwerft om voor de dieren en planten te zorgen.

Het is echt een prachtige plek waar je chocobessen en paddenstoelen kunt vinden, waaronder slaapmutsjes. Sommigen zeggen dat ze alleen ’s nachts te vinden zijn… een toepasselijke naam dus! Bramblewood kan heel verrassend zijn. Zeker als je het Eiland Volpe bezoekt, genoemd naar Lord Volpe, de grondlegger van Finchwick. Het Eiland Volpe is een van de meest iconische kenmerken van Henford-on-Bagley. Niet alleen vanwege de geschiedenis die tot uiting komt in de ruïnes, maar ook omdat het de meest romantische plek van het dorp is. Generaties van Sims herinneren zich hun eerste zoen op het Eiland Volpe *liefdeszucht*, dus als jij je liefje meeneemt, breng er dan wat tijd door om van alle schoonheid te genieten. Kijk alleen wel uit dat je het huis van de wezenhouder niet verstoort. Hij is aardig, maar nogal privé.

Niet zo’n romanticus? Ga dan op avontuur en bezoek het Volpe Park. Ren over het pad dat je naar Slakje Sofie leidt, zij is altijd bereid om een foto te maken. Zoek je kalmte en vrede? Breng dan een bezoekje aan Cordelia Falls. Maar voor welk gedeelte je ook kiest, ze zeggen dat Bramblewood je leven voor altijd kan veranderen. Dat was voor mij zeker het geval.

Dus, of je nu besluit om op bezoek te komen of je intrek in mijn nederige plattelandsdorp neemt, er is altijd wel wat gaande, wat te doen en wat over te dromen. Maar het belangrijkste is dat je weet dat we je met open armen, eh poten, ontvangen!

Hopelijk tot snel!

Groetjes!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *