De Sims 4 update 26 april 2022 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag is een nieuwe update voor De Sims 4 uitgebracht. Het hoogtepunt van de update is een vernieuwd hoofdscherm dat je onder andere laat zien met welke Sim je voor het laatst heb gespeeld in plaats van enkel een simpele ‘Hervatten’ knop.

Update 04/26/2022

PC: 1.87.40.1030 / Mac: 1.87.40.1230

Console: versie 1.58

Hallo, Simmers!

Kun je geloven dat het eerste kwartaal van 2022 er alweer op zit? De tijd vliegt! We hopen dat jullie hebben genoten van Buurtverhalen en dat jullie uitkijken naar wat er nog komen gaat dit jaar.

De eerste vier maanden van dit jaar sluiten we af met deze update waarin we een aantal problemen hebben opgelost die hoog op jullie lijstjes stonden, en er is een nieuw hoofdmenu dat nog meer om jou en je Sims draait. 

We gaan wat dieper in op wat er allemaal nieuw is.

– Het De Sims-team

Wat is er nieuw?

Nieuw hoofdmenu

Het hoofdmenu heeft een make-over gekregen, maar dat is niet het enige!

Wat meteen opvalt, is het nieuwe start-venster aan de rechterkant. Het ziet er anders uit, maar er zijn ook nieuwe functies toegevoegd om je speelervaring nog meer eigen te maken.

Als je een nieuwe Simmer bent, zie je een aantal motiverende boodschappen onder de knop ‘nieuw spel’ om je te helpen met je eerste kennismaking met de Sims.

Als je al langer De Sims 4 speelt en dus een opgeslagen spel hebt, is de knop ‘hervatten’ niet meer een groot speelsymbool, maar zie je een profielfoto van de laatste actieve Sim uit je meest recente spel. Je Sim heeft ook nog een boodschap voor je!

Enquêtes

Je ziet sporadisch een enquête verschijnen op het hoofdmenu die je kunt invullen zonder het spel te hoeven verlaten. Sommige enquêtes zijn gewoon voor de lol, maar andere helpen ons De Sims 4 te verbeteren aan de hand van jouw feedback.

Als je zelf wilt bepalen of je tijdens het spelen de enquêtes ziet verschijnen, dan kun je dit aanpassen door naar Spelopties te gaan en op ‘Overige’ te klikken. Daar zie je ‘Ingame enquêtes activeren’ staan.

Nieuwe packfilters

Als je de nieuwste packs hebt, is het mogelijk dat je bovenaan het scherm een nieuwe optie tussen de packfilters ziet staan. Neem zeker een kijkje, want we willen niet dat je iets mist wat misschien wel heel handig voor je kan zijn!

Dynamische hoofdmenu-vensters

Sommige info-vensters in het hoofdmenu zijn uitklapbaar. Ga op het venster staan om alle informatie te kunnen lezen. Als je je muis van het venster haalt, klapt het info-venster weer in.

Opgeloste problemen

De Sims 4

 • Als je een nieuw scenario start en je je huishouden wil verhuizen naar een bestaand huishouden, wordt het scenario niet meer ineens beëindigd. Je moet echter wel je actieve scenario voltooien of annuleren voor je de twee huishoudens kunt samenvoegen.
 • Vingernagels doen geen gekke dingen meer en zien er vanaf nu gewoon normaal uit bij het creëren van een vrouwelijke jongvolwassene in creëer-een-Sim. We blijven speuren naar misvormde vingernagels in andere situaties om te zien of we in komende updates nog meer manicures moeten gaan verzorgen.
 • Voor Simmers op PlayStation en Xbox die problemen hadden met het verlagen van muren en wisselen van verdieping met de D-pad, hebben we goed nieuws! We hebben het probleem opgelost, en je D-pad zou weer naar behoren moeten werken. Als je nog steeds problemen ervaart, neem dan contact met ons op via Answers HQ.
 • Simmers die tijdens het opslaan van een kavel in ‘Mijn Bibliotheek’ op annuleren klikten terwijl de miniaturen nog in de maak waren, konden ineens niet meer naar hun kavel of kregen te maken met flikkerende graphics. Dit probleem zou nu opgelost moeten zijn, en de miniaturen worden niet meer stiekem gecreëerd nadat je de actie ‘Kavel opslaan’ geannuleerd hebt.
 • We hebben Spelopties een beetje opgeschoond door de ‘Lege kavels vullen’-optie te verwijderen. Deze optie was overbodig geworden dankzij Buurtverhalen en de ‘Intrekken’-optie.
 • Een grapje uithalen en het toilet mollen is allemaal leuk en aardig, tot je het toilet niet meer kan repareren. Dit gebeurde helaas met het ‘Zachte Ontspanning’ Plattelandstoilet. Vaardige Sims kunnen dit toilet nu gewoon weer zelf repareren of de reparatiedienst bellen.
 • Tijdens het organiseren van een evenement kun je nu wisselen tussen de tabbladen ‘Sims uitnodigen en ‘Een locatie kiezen’, én zullen de icoontjes op het tabblad correct weergegeven worden.
 • De Origin ingame overlay op de PC heeft nu weer de correcte resolutie, ook als hij openstond tijdens de resolutiewijzigingen van het spel.
 • Het selecteren van de knop op een videoscherm voordat de video klaar was met afspelen, zorgde voor een grijs scherm bij sommige spelers. Dit zou niet langer moeten gebeuren.

Studentenleven

 • De universiteit is al moeilijk genoeg, dus jezelf opnieuw inschrijven nadat je geschorst bent moet je niet zo lastig gemaakt worden. Als je Sim nu een toelatingsbrief binnenkrijgt, kan hij of zij meteen weer naar de universiteit om de studie af te maken.

In de Natuur

 • NPC’s waren zo gestrest dat ze begonnen aan een anti-stressmengsel op de barbecue en het afmaakten op het fornuis. Nu zijn ze wat besluitvaardiger een maken ze hun mengsels op één plek, het fornuis óf de barbecue.

Maximalistisch Interieur

 • ‘De Cirkel van Oneindigheid Muursculptuur’ is niet voor Sims met een zwakke maag, maar wij hebben ‘m getrotseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat de lijst het omgevingslicht niet helemaal juist weergaf. Dit hebben we nu opgelost.
EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *