De Sims 4 Weerwolven aangekondigd

De Sims 4 Weerwolven

Weerwolven komen naar De Sims 4 in het gelijknamige game pack, De Sims 4 Weerwolven. Het pakket, dat op 16 juni 2022 uitkomt, en richt zich volledig op deze nieuwe levensstaat met veel Creëer-een-Sim opties en ook nieuwe features zoals het leven in een roedel.

Dit alles speelt zich af in een nieuwe wereld, Moonwood Mill. Dit ooit zo bedrijvige molenstadje is inmiddels vervallen tot een mysterieuze wereld. Moonwood Mill is een mistige wereld gebouwd rondom een verlate houtzagerij, de ideale omgeving voor weervolven om zich overdag terug te trekken in roedels en ’s nachts te huilen naar de volle maan rondom het grote meer.

Geniet van de volle maan

Een voorheen bedrijvig molenstadje baadt in het licht van de volle maan. Naast de rivier die het stadje in tweeën snijdt, valt een dichte mist over de verlaten houtzagerij en verdwijnt in de ongetemde wildernis. Vanaf het rotsachtige gesteende daarboven wordt er gehuil gehoord, waarbij zijn muzikale legato de stilheid van de wereld eronder doorbreekt. Daarna komt er nog een uit het bos, en nog een andere uit het meer, totdat er een roedel wolven uit de sombere mist tevoorschijn komt. Maar dit zijn niet zomaar wolven… Dit zijn weerwolven, majestueus en woest, en met niets te vergelijken wat je ooit eerder hebt gezien.

Ooit was Moonwood Mill gevuld met de bedrijvige geluiden van de nabijgelegen houtzagerij. Vandaag de dag is de stad volledig getransformeerd. De verroeste overblijfselen van de voormalige industrie bieden dekking aan een handjevol mysterieuze bewoners die deze door wildernis verborgen community vanwege hun afgelegen en anonieme aard hebben uitgekozen. Het is een plek met een verborgen geschiedenis en degenen die hier wonen weten dat als je maar diep genoeg graaft, je een aantal fascinerende geheimen ontdekt.

Dus wat is er allemaal te doen in de stad? Heel wat om je tanden in te zetten! Bij volle maan zie je misschien dat het sikkelvormige meer Lunvik een magische glinstering heeft, waardoor dit het perfecte moment is om de ongrijpbare maanvis te vangen en omhoog te klimmen naar het Howling Point dat over het meer uitkijkt om de nog zeldzamere maanbloem te plukken. Of als je dapper bent en op zoek bent naar avontuur, duik je in de tunnels die onder de stad lopen, een netwerk dat ook wel bekend staat als ‘de onderwereld’, om geheimen te ontdekken en snellere routes te vinden waartussen je heen en weer kunt navigeren. De leden van het dorp zijn ook altijd bereid om een robbertje te vechten, ervan uitgaande dat je er de klauwen voor hebt.

In Moonwood Mill is er altijd genoeg te doen (zeker als je een weerwolf bent). Maar luister naar het advies van de locals: blijf uit de buurt van Greg en alles komt goed.

De Sims 4 Weerwolven

Maak je eigen weerwolf

Een weerwolf kan van alles zijn – woest, speels, dramatisch, snoezig – de lijst is oneindig! In De Sims™ 4 zijn weerwolven in alle vormen, maten, kleuren en thema’s te zien. In Creëer-een-Sim kun je je weerwolf helemaal aanpassen om het verhaal te vertellen dat jij wil. 

Alle weerwolven beginnen met een beest- en een Sim-vorm die met elkaar verbonden zijn, zodat de aanpassingen aan de lichaamsvorm, kleding en gezichtsfuncties aan de andere vorm kunnen worden gekoppeld. Maar dat wil niet zeggen dat je zelf geen beest kunt maken! Ontkoppel de vormen en maak ze zo verschillend als jij wil! Welke kant je ook opgaat: bewerk hun gezichtsstructuur, oren, ogen, wangplukjes en meer! Maak gebruik van gevaarlijke littekens om het verhaal te vertellen van een dramatische strijd tussen de leden van de andere roedel of bedek ze met knotsgekke kwallen; jij hebt de volledige controle over de vacht van je beestenvorm, dus maak er een die net zo traditioneel of wild en onverwacht is als jij!

De Sims 4 Weerwolven

Samenhorigheid in een roedel

In Moonwood Mill vind je twee unieke roedels: het Moonwood Collectief – een roedel van doorgewinterde, rustieke weerwolven die traditie, community en zelfbeheersing waarderen – en de Wildtanden – een vechtlustige, vrijgevochten groep van rebelse weerwolven die zelfverbetering en zelfacceptatie waarderen en worden geïnspireerd door de stijl van punk en grunge.

Om lid te worden van een van beide roedels, ga je naar hun ontmoetingsplek en leer je de roedel kennen. Zodra je op goede voet staat, kan de alfa van de roedel je uitdagen voor een paar proefmetingen. Voltooi die en je zit in de roedel. Maar daar eindigt het niet mee! Lid worden van een van beide roedels heeft zijn eigen verplichtingen, hiërarchie en wat je wel en niet moet doen. Als lid van de roedel vertegenwoordig je iets dat groter is dan jezelf. En als je het goed speelt, kun je op een dag misschien zelf wel de alfa worden om je roedel te vertegenwoordigen.

Het leven van een weerwolf is wild

Bij elke huil, kras en transformatie kan een weerwolf de kracht krijgen om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, zoals snel rennen op alle vier de poten, territoriumafbakening, maanweerstand en zelfs onsterfelijkheid. Maar het draait niet alleen om vlees en vechten! Naarmate hun kracht toeneemt, nemen ook de unieke manieren waarop weerwolven de wereld bekijken toe. Deze worden weergegeven door een steeds groter wordend aantal temperamenten, die elk onderscheiden hoe de furie van die Sim kan groeien.

Over furie gesproken, het is waarschijnlijk tijd om over het belangrijkste aspect van het leven van een weerwolf te praten! De furie van een weerwolf wordt alsmaar groter. Door je unieke weerwolfkrachten te gebruiken, met andere weerwolven te sparren, in beestenvorm rond te lopen, bij volle maan te zijn of je op een manier te gedragen die botst met je temperament, neemt je furie sneller toe. Zodra de maximale furie is bereikt, volgt er een transformatie! Dus let altijd op je furie, want het kan zomaar terugkomen en je overvallen.

De Sims 4 Weerwolven

Het leven in Moonwood Mills

Naarmate je meer tijd doorbrengt in Moonwood Mill, ontdek je de verborgen kennis over zijn magische wortels. Maak kennis met Wolfgang, de lokale bibliothecaris, in het centrum van de stad en lees weerwolfboeken om de waarheden over de mysterieuze beesten van Moonwood te ontrafelen. Hoewel… iedereen in de stad weet dat om de beste geheimen te vinden, je de buurt in moet gaan om wat dieper te graven (of op verkenning uit te gaan) om lang verloren boeken en voorwerpen op te duikelen.

Als dat niet jouw stijl is, probeer dan acties uit te voeren met de plaatselijke bewoners. Het gaat niet alleen om het lid worden van een roedel. Zodra je ze leert kennen, onthullen Kristopher, Rory en de roedelleden hun eigen verleden en unieke perspectieven over de geschiedenis en filosofie van weerwolven. Zelfs de enige niet-weerwolfbewoners van de stad hebben iets om te delen! Maak een praatje met Celene López, de eigenaresse van de Grimtand Bar & Bunker, een van de kavels die is gebouwd in samenwerking met community-maker James Turner. Daar kun je een remedie voor wolfsdolheid vinden (vrijwaring: niet de remedie voor lycantropie – dat is iets totaal anders) of een drankje en eten bestellen. Je zult aangenaam verrast worden door hun indrukwekkende aanbod van vleesopties.

En dan hebben we Greg ook nog… maar we raden je af om informatie uit hem los proberen te peuteren. Je wil je leven toch zeker niet op het spel zetten?

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *