De Sims 4 Samen Groeien gameplaytrailer

Vandaag is de gameplaytrailer van De Sims 4 Samen Groeien uitgebracht. In deze trailer worden de verschillende nieuwe interacties tussen familieleden uitgelicht.

Een belangrijk aspect daarvan is familedynamiek, een soort maat voor hoe de band tussen twee familieleden is. Die band kan bijvoorbeeld hoed zijn of juist afstandelijk, en bepaalt zo hoe Sims op elkaar reageren. Mijlpalen zoals het huwelijk of het krijgen van kinderen bouwen verder door op die band.

Meer informatie over de gameplay vind je in de onderstaande trailer en bijbehorende blog.

Meet the Michaelsons

Meet the Michaelsons, a family residing in San Sequoia’s picturesque neighborhood of Hopewell Hills, who are navigating some interesting new Family Dynamics introduced in The Sims 4 Growing Together Expansion Pack. Watch as a doting grandparent stops by to meet their newest grandchild, Orion and see how social chemistry will make some Sims click and some Sims clash. How they navigate these feelings is up to you.

With the Growing Together Expansion Pack, family is at the center of a lot of the choices and milestones your Sim will be faced with. For example – will your Sim let their parents move in with them? Saying ‘no’ will impact that relationship and saying ‘yes’ could make life at home a lot more complicated. What if your Sim’s parents don’t get along with your Sim’s partner? Choose whether you want to keep the peace or stir up some drama.

It’s all relative.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *