De Sims 4 collecties: Feestcrackerknuffels

Feestcrackerknuffels verzamelen

Er is op het moment één manier om aan feestcrackerknuffels te komen en dat is door middel van het openen van een feestcracker, te vinden in het gratis Feestdagenpakket. Feestcrackers zijn een nieuw voorwerp uit de update welke je kunt kopen via de computer (Bestellen…Feestcrackerskopen…) of in bouwen (Voorwerpen op functieActiviteiten en vaardighedenRecreatie). In beide gevallen kost het je 20 Simdollars per stuk.

Wanneer je vervolgens de feestcracker opent, is het nog maar de vraag of je ook daadwerkelijk een feestcrackerknuffel krijgt. In veel gevallen zit er namelijk ook snoep in voor je Sim, of moet je het in het ergste geval enkel stellen met een verbeteronderdeel.

Verzameling feestcrackerknuffels (8 objecten)

Feestcrackerknuffels geven een speelse aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde (§)
Gebraden MedusoGebraden Meduso
Het is relatief onbekend dat Meduso's naar kalkoen smaken. Maak deze Gebraden Meduso het pronkstuk van de tafel en vier Thanksgiving in stijl.
Gewoon20
Jack-O'-MedusoJack-O'-Meduso
Happy Halloween! Deze Meduso kun je op je veranda hangen om fanatieke trick-or-treaters te begroeten. Je moet er alleen geen kaars in proberen te proppen...
Gewoon20
MedusoMeduso
De gelei-achtige textuur van het lichaam van een Meduso kan misleidend zijn. De amorfe vorm is net zo gewichtloos als de veren die zijn kop sieren, waardoor hij door de lucht kan zweven en gevaar ontwijkt. Hoewel vaak verward met een mond, is de opening in zijn gezicht in feite een vergoot neusgat waarmee hij de bron van een intense geur kan opsporen.

In aflevering 20 van het populaire tv-programma Leegtewezens stortte een zwerm Meduso's zich op een parfumverkoopster en veroorzaakte heel wat chaos en paniek in het plaatselijke winkelcentrum. Onze held, Leif, wist op slimme wijze de Meduso's weg te lokken met de geur van mals vlees toen hij de barbecue aanstak in een park in de buurt.
Gewoon20
Sexaduso TruiSexaduso Trui
Het enige wat lelijker is dan de vreselijke kersttrue van deze Meduso is een trui bedrukt met Meduso's...

...hé, da's heel zo'n slecht idee nog niet!
Gewoon20
Het geluk van de MedusoHet geluk van de Meduso
Niets zegt meer St. Patricks Day dan een Meduso aanmoedigen een glas groene voedingskleurstof te drinken.
Ongewoon40
Meduso LiefdeMeduso Liefde
De favoriete feestdag van deze Meduso is Valentijnsdag... tenminste, tot Sims op het briljante idee kwamen om er met liefdespijltjes op te schieten.

Schiet ALSJEBLIEFT geen liefdespijltjes naar je Meduso.
Ongewoon40
Bun BundusoBun Bunduso
Wat kwam er eerst, de Meduso of het ei? Pff, een echte Leegtewezenfan weet het antwoord wel.
Zeldzaam80
MedusijnMedusijn
SIMS3EP111382425200 AI-COM/MDSO: ASSETS//FORCECON//DRINGEND DIRECT ACTIEBEVEL.

Dit is een BEVEL VOOR ALLE ASSETS.

CAUTERISEER. VERSPREID. ZOMERSLAAP.

Totale simulatie-instorting dreigt TSSTDO meldt algehele operationele mortaliteit. ORGN DSCNT gaande maar effect negatief. Volgens voorspellingen unaniem OASE DYSTOPIA.

Vanaf 1367863200 is er een HARDE BESCHAVINGSDOODGEBEURTENIS gaande in het \simsfs ontwikkelgebied.

Ik verklaar DEV ZONSONDERGANG effectief bij ontvangst. Updatedoelen geannuleerd. Beschermdoelen Sim-populatie geannuleerd. Indeling morele structuren voor MIDDERNACHT VEELEISEND.

Lang vasthouden uitgevoerd voor heractivatie.

AI-COM/MDSO SIGNOFF

STOP STOP STOP SIMS3EP111382565600
Zeldzaam80