Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De-Sims-wat-weet-jij-ervan

[QUIZZIN 1]

85 gedachtes over “De-Sims-wat-weet-jij-ervan”

 1. Xelles

  Ja ik heb 0 fouten ^^ Maar dat is waarschijnlijk ook niet zo gek omdat ik deze quiz aangemaakt heb en dus moest aangeven welke van deze antwoorden goed waren.. Deze quiz is trouwens gemaakt door Patricia πŸ™‚

 2. Xelles

  Dat is vraag 9 ja. En nee dat ben ik niet met je eens Claudia. Zonder hier antwoorden te noemen (voor die mensen die de quiz nog moeten) zou ik zeggen dat er maar 1 echt goed antwoord tussen zit.

  De andere veranderingen zijn natuurlijk ook belangrijk, maar er kan er maar één het belangrijkste/grootste zijn, toch? πŸ™‚ De rest zijn allemaal verbeteringen tov sims 2, het goede antwoord is meer een complete vernieuwing.

 3. o0simsfreak0o

  ik wist niet wanneer de eerste sims uitkwam want ik begon bij sims 2
  bij die 3e uitbreiding dacht ik niet logisch na
  en de rest was gewoon dom XD

  probeer voortaan beter me huiswerk te doen XD

  als ik het opnieuw doe heb ik als nog maar 7 goed XD

 4. Jimmy

  Gefeliciteerd, je hebt de “De Sims:-wat weet jij ervan?” quiz voltooid!

  Je hebt 7 van de 10 vragen goed beantwoord.

  Je bent, aan de hand van deze score, een: ‘Voorloper van een ware Sims fan’

  Beetje schaamtelijk als Webmaster πŸ˜›

 5. Cyane

  Gefeliciteerd, je hebt de “De Sims:-wat weet jij ervan?” quiz voltooid!

  Je hebt 8 van de 10 vragen goed beantwoord.

  Je bent, aan de hand van deze score, een: ‘Ware Sims fan’

  Ik had de eerste vraag fout, ik was in 2000 namelijk 4 jaar :D. En ik dacht toch echt dat het het doel van Will Wright was om een game te maken waarin je huizen kon ontwerpen en bouwen – en dat het daarna uitgroeide tot “de sims”. Maargoed, ik zal het wel fout hebben :p

  Greetz

 6. Soraya

  Ik vind een paar vragen een beetje raar.
  Sowieso over het doel. volgens mij is het iets anders.
  En wat de beste verbetering is? is dit niet heel persoonlijk? Ik bedoel de laadschermen maakte mij niet uit. Ik vind de charactereigenschappen het belangrijkste…

  Maar 7 uit 10. ‘Voorloper van een ware Sims fan’

 7. Bloos6

  Nou 7 van de 10 goed
  Sims 1 heb ik eigenlijk niet echt gespeeld dus daar ben ik de fout in gegaan.
  En ik zal snel mijn stapeltje sims 2 eens ordenen want ik had nachtleven op nummer 3 staan.
  En dat doel van het spel staat me een heel ander verhaal bij.Maar goed ik ben geen 20 meer dus kan (mag) ik dat soort dingen vergeten πŸ˜‰

  Leuke quiz en ik hoop er snel weer 1 tegen te komen

 8. Spiderlady13

  Ik had er 8 van de 10.
  Ik wist niet dat het spel al in 2000 op de markt was gekomen, ik speel het “slechts” vanaf 2001 ;-). En die uitbreiding van de sims 2….ik was daar denk ik even met de sims 1 in de war dacht ik hoor!. Of was dat deluxe?.. al lang geleden πŸ˜‰

  Over vraag 6 valt te twisten (had hem overigens wel goed, nam aan dat dit het juiste antwoord moest zijn):
  Ik dacht en volgens mij heb ik hier toch iets over gelezen, dat de sims in eerste instantie bedoeld was als een soort van architectuur programma en dat de sims er gewoon bijgemaakt waren om het huis te beoordelen?. Om te zien of er nog foutjes in het ontwerp van het huis zaten. De “poppetjes” kwamen in de eerste instantie op de tweede plaats. Maar aangezien de meeste mensen meteen “verliefd” werden op de sims zijn ze hier verder mee gegaan.

  Verder, leuke quizzzz…graag meer! alleen graag nog even geen vragen over WA, want die kan ik nog niet spelen… snif!

 9. SimsFan

  Ik had er 8 goed, dat valt nog mee πŸ™‚
  Vanaf de Sims 1 ben ik al een trouwe fan, maar die vraag over die groentes, dat is wel een heel moeilijke!
  Weet iemand trouwens een site waar je hulp kan krijgen bij het downloaden van de Sims 3 Wereldavonturen ( The Sims 3 World Adventures) ?
  Bij mij gaat er namelijk iets halverwege mis.. πŸ™

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>