Geschiedenis van de Sims

De Sims – Februari 2000
Creëer gesimuleerde mensen en heb de controle over hun leven, carrières en relaties.

De Sims Het Rijke Leven – Augustus 2000
De Sims Het Rijke Leven biedt 125 nieuwe items voor de Sims om te gebruiken – van een magische drankjes maker tot een vibrerend bed; vijf nieuwe carrières voor je Sim om aan te werken – journalistiek, hacker, luiwammes, muziek en paranormaal; en nieuwe ontwerpen en architectonische extraatjes, zodat spelers echt alles kunnen bouwen zoals een klein liefdeshutje en een enorm kasteel.

De Sims Party – Maart 2001
Vol gestopt met leuke, nieuwe activiteiten voor je Sim om te doen, De Sims Party geeft je drie nieuwe bouw en decor stijlen, meer dan 100 nieuwe items en vijf verse muziek-en dans stijlen.

De Sims Hot Date – November 2001
Met meer dan veertig nieuwe sociale interacties; De Sims kunnen flirten, voetje vrijen, zoenen, roddelen over het stelletje bij de andere tafel of praten in Simlish over nieuwe en verschillende interesses, alles wat nodig is om de vonken te doen overspringen.

De Sims Vakantie – Maart 2002
Spelers kunnen nu samen met hun Sims ontsnappen aan de sleur van aller dag door ze op vakantie te sturen op een nieuw en volledig aangepast eiland vol met besneeuwde pistes, parelwitte stranden en een camping midden in het bos.

De Sims Beestenboel – September 2002
Met meer dan 30 nieuwe bewoners en openbare kavels biedt De Sims Beestenboel vele nieuwe huizen, parken, een hip café, coole winkels en een boerderij supermarkt. Je Sims kunnen nu hun honden uitlaten in het park, met hun kitten naar het café en werken aan hun relatie met hun buren en diens huisdieren.

De Sims Online – December 2002
Een enorme virtuele wereld gecreëerd en bewoond door duizenden spelers vanuit de hele wereld, in dit nooit eindigende spel kunnen spelers zichzelf zijn of iemand anders.

De Sims Superstar – Mei 2003
Voor het eerst kunnen spelers hun Sim zelf volgen naar het werk en getuige zijn van de bekendheid en de rijkdom die hun Sim krijgt. Sims met ambities kunnen zich inschrijven bij een agent en naar Studio Town, een nieuwe omgeving met televisie en film kavels, relax plekken, opname studio’s en fantastische modehuizen.

De Sims Abracadabra – Oktober 2003
In De Sims Abracadabra krijgen je Sims te maken met magie, carnaval-thema bestemmingen, een geweldige nieuwe gameplay, meer dan 150 nieuwe items en een heleboel nieuwe karakters.

De Sims 2 – September 2004
Voor het eerst kunnen spelers de levens van hun Sims van geboorte tot de dood beïnvloeden. Elke keus is van belang en heeft effect op de toekomst. Je Sims zien er nu nog echter uit, een hele nieuwe gameplay, geef je genen door, al met al een intensievere Sims ervaring.

De Sims 2 Studentenleven – Februari 2005
Spelers kunnen nu voor het eerst hun Sims meemaken als ze in de ‘jongvolwassen’ fase zitten, doe dit door te gaan studeren! Sims kunnen kiezen uit 11 opleidingen, en door hun cijfers hoog te houden krijgen ze hun diploma en een betere toekomst, wellicht wel met 1 van de 4 nieuwe carrières.

De Sims 2 Nachtleven – September 2005
In De Sims 2 Nachtleven kunnen de spelers hun nachtleven fantasieën waar maken door om te gaan met de nieuwe inwoners uit de stad en misschien komen ze ook wel de nieuwe speciale karakters tegen zoals een vampier of een toekomstvoorspeller. Om de perfecte na middernacht omgeving te creëren, zijn er veel geweldige nieuwe objecten toegevoegd zoals een karaoke machine, een pokertafel, een elektronisch dansapparaat en een DJ hok.

De Sims 2 Kerst Accessoires – November 2005
Versier je virtuele huis met de kersteditie van de Sims Kerst Accessoires.

De Sims 2 Gaan Het Maken – Maart 2006
Spelers kunnen virtueel elk soort zaak creëren voor hun Sims in De Sims 2 Gaan Het Maken, van een trendy kleding boetiekje met een hippe beauty salon tot een druk restaurant dat ook nog bloemen verkoopt. Met meer dan 125 objecten en nieuwe spel elementen, zijn de mogelijkheden met je eigen zaak eindeloos.

De Sims 2 Huisdieren – Oktober 2006
In De Sims 2 Huisdieren is het mogelijk om een huisdier te hebben! Leer ze nieuwe trucjes, ga wandelen in het park, geef ze de nieuwste dieren accessoires en laat ze zelfs werken! Net zoals in het echte leven hebben de dieren verzorging en training nodig.

De Sims 2 Familiepret accessoires – April 2006
Geef je Sims familie wat extra spanning door deze nieuwe collectie van meubels, kleding en stijlen toe te voegen aan hun leven. Versier het huis met een hoop nieuwe meubels, zoals meubels voor een luxe woonkamer en slaapkamer spullen voor een spannende slaapplek.

De Sims 2 Glamour Leven accessoires – Augustus 2006
Jouw Sims kunnen nu genieten van het glamour leven met deze collectie van luxe meubels, stylish kleding en extravagante thema’s. Maak geweldige huizen, ingericht met de mooiste en modernste meubels voor de slaapkamer, woonkamer en eetkamer.

De Sims 2 Vakantie Editie – November 2006

De Sims 2 Seizoenen – Maart 2007
Sims ervaren hoe de seizoenen veranderen van winter, lente, zomer naar herfst, maar elk seizoen heeft zijn eigen voordelen en invloeden op je Sim zijn of haar relaties, gevoel, vaardigheden, carrière en nog veel meer.

De Sims 2 Feest! accessoires – April 2007
Je Sims kunnen vanaf nu feesten in stijl met deze leuke collectie van meubels, feestkleding en nieuwe thema’s. Houdt een elegante trouwerij met schitterende gewaden, strakke pakken en prachtige jurken voor al je gasten. Decoreer het huis en de tuin voor het ultieme feest en serveer warme maaltijden van de nieuwe grill.

De Sims 2 H&M Fashion accessoires – Juni 2007
Je Sims kunnen kiezen uit veel mode items zoals korte jurkjes, casual shirts en prachtige outfits, compleet met accessoires geïnspireerd op echte H&M designs. Ontwerp je eigen winkel met het interieur van de bekende winkelketen. Je Sims zullen showen met hun goede stijl gevoel met De Sims 2 H&M Fashion accessoires.

De Sims 2 Op Reis – September 2007
Of je Sims nou relaxen op een tropisch eiland in een luxe suite, kamperen met de familie op een bergtop of de oosterse cultuur op proberen te snuiven, ze zullen genieten van de nieuwe activiteiten van De Sims 2 Op Reis.

De Sims 2 Tiener Accessoires – November 2007
Geef je tiener Sims alles wat ze nodig hebben om te kunnen leven in hun unieke stijl met De Sims 2 Tiener accessoires. Je tieners krijgen een hele nieuwe omgeving met de nieuwe unieke meubels, decoratie items, mode en nog veel meer in de drie nieuwe thema’s; ‘Gotic’, ‘Surfer’ en ‘Populair’.

De Sims 2 Vrije Tijd – Februari 2008
Sims kunnen nu hun eigen hobby’s beoefenen, of het nou boeken lezen, prijswinnende maaltijden koken, een helikopter op afstand besturen of viool spelen is.

De Sims 2 Keuken en Bad accessoires – April 2008
Herontwerp de meest essentiële leefruimtes van je Sims in de meest luxe plekken. Wees je Sims’ persoonlijke interieur ontwerper! Geef ze de keukens en de badkamers van hun dromen met nieuwe meubels, maar er zijn ook nieuwe accessoires en outfits te vinden!

De Sims 2 IKEA Home accessoires – Juni 2008
Of je nou een trendy kantoor met veel ruimte wil maken, een chique woonkamer of een gezellig uitnodigende slaapkamer, je kan je Sims’ droomhuis nu nog iets beters maken, een thuis. Wees je Sim’ persoonlijke interieur designer met de nieuwe stijlen van IKEA!

De Sims 2 Appartementenleven– August 2008
Je Sims gaan verhuizen naar een gloednieuw appartement, en hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Avontuur, plezier en drama ligt op ze te wachten terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten en de nieuwe buurt gaan ontdekken.

De Sims 2 Huis en Tuin accessoires – November 2008
Ontwerp indrukwekkende gebouwen en tuinen voor je Sims met drie nieuwe architectonische stijlen: Marokkaans, Art Deco en Victoriaans. Met de vele nieuwe items om uit te kiezen zullen de huizen en tuinen van je Sims er vanaf nu nog beter uit zien!

De Sims 3 – Juni 2009
Creëer een levensechte Sim met een unieke persoonlijkheid en neem ze mee de buurt in. De krachtige Creëer-een-Sim tool geeft je de kans om een Sim te maken die realistischer is dan ooit. Kies 1 van de karaktereigenschappen zoals dapper, artistiek, kleptomaan, onhandig, paranoïde en romantisch. Met CAS kan je ongelimiteerd unieke Sims maken. De Sims 3 geeft de mogelijkheid om de binnen- en buitenkant van je Sim aan te passen naar je eigen wensen. Geniet van de uitdagingen op korte en lange termijn en ontvang beloningen hiervoor! Gebaseerd op de persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en carrière keuzes zullen je Sims wensen hebben die je onbeperkt uitdagen en je veel plezier geven, er zijn zoveel dingen om te behalen! Je hebt de vrijheid om je Sims hun dromen na te laten jagen waarmee ze gelukkig zijn voor het leven, of juist niet!

De Sims 3 Wereldavonturen – November 2009
Neem je Sims mee op de reis van hun leven! Help ze om nieuwe schatten te krijgen. Neem je Sims mee naar een exotische en vooral realistische wereld om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Ontdek de vechtstijl van Shang Simla, China, de rijke en romantische cultuur van Champs Les Sims, Frankrijk, en de tombes van Al Simhara, Egypte. Neem je Sims mee op avontuur en verander hun levens voorgoed.

De Sims 3 Luxe Accessoires – Februari 2010
Transformeer je Sims’ huis in een strakke loft met De Sims Luxe accessoires. Vol met nieuwe items zoals gadgets voor een kantoor aan huis, games voor een spelletjeskamer, moderne meubels en nog veel meer. Je Sims kunnen nu het hele huis een moderne make-over geven!

De Sims 3 Ambities – Juni 2010
Spelers kunnen nu de meest gevarieerde en spannende banen ervaren. In De Sims 3 Ambities kunnen spelers ervoor kiezen om achter geesten aan te zitten als spookjager, nieuwe handige gadgets ontwikkelen als uitvinder, prachtige meesterwerken maken als beeldhouwer of duistere zaken uitpluizen als detective met veel zaken en aanwijzingen.

De Sims 3 Supersnelle accessoires – September 2010
Met De Sims 3 Supersnelle accessoires zullen de dromen van spelers die van snelheid houden in vervulling gaan. Spelers kunnen kiezen uit vier nieuwe stijlen zoals Race, Intrigue, Rockabilly en klassieke luxe. Elke stijl biedt je unieke items zoals kleding, meubels en auto’s.

De Sims 3 Na Middernacht – Oktober 2010
De Sims 3 Na Middernacht geeft de spelers vrij toegang naar een actieve stad waar de Sims kunnen feesten met beroemdheden op de vetste parties, naar de kroeg gaan na het werk, rondtouren met hun band, lekker kunnen relaxen in een bubbelbad en kunnen ontdekken wat er zich afspeelt in de donkere plekken van de stad. Spelers kunnen nu hun Sims meenemen naar een downtown setting waar ze kunnen proberen beroemd te worden, in een band te komen, drankjes te mixen, films te regisseren en nog veel meer.

De Sims 3 voor PlayStation 3 computer entertainment systeem, Xbox 360 video game systeem, Nintendo DS enWii – Oktober/November 2010
Creëer Sims met een unique persoonlijkheid, vervul hun dromen, of juist niet, heb de controle over hun leven binnen een levendige buurt. Alle nieuwe features maken het makkelijker om te klieren met het leven, dit doordat spelers ‘Karma Krachten’ kunnen vrijspelen en hiermee het leven beïnvloeden van Sims. Met deze Karma Krachten kan je je Sim ‘Gelijk Geluk’ geven of ze zegenen met ‘Gelijk mooi’ of als je kattenkwaad wil uithalen kan je je Sim ‘Mislukking’ geven. Maar de spelers moeten voorzichtig zijn, ze kunnen onverwachte resultaten krijgen door deze krachten en dan komt karma om je terug te pakken. Je kunt zelfs je creaties delen met andere spelers over de hele wereld, zonder het spel te verlaten. Als extraatje kun je lange en korte uitdagingen kiezen en trofeeën verdienen, deze kan je ook weer online met je vrienden delen via Facebook. Op de Wii kan je tegen je vrienden strijden in het nieuwe levensmomenten spel. Speel met drie andere vrienden terwijl je wedt op belangrijke momenten van het leven en punten verdient. Geniet van de nieuwe strand locatie, eigenschappen, carrières, weer, Karma Krachten, levenswensen en controleer voor het eerst het leven van je Sim.

De Sims 3 Buitenleven accessoires – Februari 2011
Begin het buitenfeestje door je Sims alles te geven wat ze nodig hebben voor een stylish en comforabele tuin. Met De Sims 3 Buitenleven accessoires krijg je nieuwe zwembaden, een keuken met ingebouwde grill, vuurkorven en nog veel meer! Kies nu uit twee nieuwe stijlen: ‘Garden Terrace’ en ‘Sunset on the Veranda’ om de tuin te versieren. Geef je Sims een nieuwe outfit die precies past bij het perfecte casual barbecue feest of een romantische nacht onder de sterren.

De Sims Middeleeuwen – Maart 2011
De Sims Middeleeuwen is een gloednieuw deel in de Sims-serie. De game speelt zich af ten tijde van de middeleeuwen en dat is niet de enige verandering ten opzichte van de voorgaande delen. Spelers kunnen hun eigen helden maken, hun vaardigheden ontwikkelen, met ze op avontuur gaan, hun koninkrijk uitbouwen, handeldrijven, oorlog voeren en legendes creëren. Spelers besturen niet alleen één Sims-huishouden, maar kunnen met alle Sims in het koninkrijk spelen. Ze krijgen dus te maken met koningen en koninginnen, ridders, tovenaars, spionnen, smeden, handelaars, barden en meer. Ieder met zijn of haar eigen kleding, vaardigheden en bezigheden.

De Sims 3 Levensweg – Juni 2011
In het uitbreidingspakket De Sims 3 Levensweg maken spelers het hele leven van een Sim mee. Begin in de fantasierijke wereld van een kind; speel in een speeltuin, een fort of in een boomhut of ga op balletles. De puberteit kan lastig zijn, maar als tiener kan een Sim wel te gekke feesten geven, grappen uithalen en naar het schoolbal gaan. Een volwassen Sim krijgt te maken met een midlifecrisis en is het onderwerp van roddels als hij relaties heeft buiten het huwelijk. Dankzij het nieuwe herinneringensysteem kunnen spelers een plakboek maken van alle hoogte- en dieptepunten die hun Sims tijdens deze uitbreiding meemaken.

De Sims 3 Buurtleven accessoires – Juli 2011
De Sims 3 – Buurtleven bevat meer leuke spullen dan je ooit in een Accessoirespakket bij elkaar hebt gezien. Zo zijn er nieuwe openbare gelegenheden waarmee je Sims hun buurt in een nieuw jasje kunnen steken. Richt een luxe nieuwe bibliotheek, exclusieve sportschool, hip speelterrein in, of ga lekker de was doen bij een frisse wasserette. In het Sociaal Gesnaai Café kunnen je Sims dan weer gezellig sociaal samenkomen! De Sims 3 Buurtleven geeft je echter niet alleen nieuwe plaatsen om naartoe te gaan. Er zijn ook allerlei leuke voorwerpen en ontwerpmogelijkheden voor in huis.

De Sims Middeleeuwen Piraten en Adel – September 2011
De Sims Middeleeuwen Piraten en Adel Avonturenpakket bevat nieuwe queesten, schattenjachten en honderden nieuwe voorwerpen voor je middeleeuws koninkrijk! Je legendarische verhaal begint wanneer de Piraten uit Buitenwiek en de Edelen uit Handelscha naar je koninkrijk komen, wat al snel zal leiden tot allerlei zwaardgevechten, opbloeiende liefdesrelaties, grote avonturen en mysterieuze gebeurtenissen. Ga op schattenjacht om verborgen voorwerpen te vinden. Onderneem nieuwe queesten om je koninkrijk verder te helpen met een nieuwe ambitie. Steek je koninkrijk en Sims in een nieuw jasje met allerlei spullen en kleding met een Piraten- of Adeltintje. Met dit nieuwe avonturenpakket zul je eindeloos veel plezier beleven!

De Sims 3 Beestenbende voor de pc, Xbox 360, Playstation 3 en Nintendo 3DS – Oktober 2011
Maak perfecte — of niet zo perfecte — huisdieren voor je Sims. Van woeste waakhonden en vernietigende kittens tot trouwe paarden en meer, als je niet alleen het uiterlijk van de huisdieren bepaalt, maar ook hun karaktereigenschappen. Neem de controle over deze huisdieren en beleef dankzij tal van nieuwe activiteiten en sociale interacties de wereld vanuit hun perspectief. Trakteer je Sims en hun beestenbende op een exclusieve omgeving met unieke voorwerpen die alleen beschikbaar zijn in de Limited Edition. Geef je Sims een nieuw huisgenootje en ontdek tal van nieuwe manieren om met het leven te spelen!

De Sims Social (Facebook) – herfst 2011

Een nieuw onderdeel van EA, die uit zal komen op Facebook. Is je relatie net uit? Waarom niet flirten met je vrienden online via The Sims Social.En misschien kom je er nog beter van af dan met je ex! Alles kan in The Sims Social, praat erover en speel het, en deel je ervaringen!

De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires – Januari 2012
Met het Slaap- en Badkamer accessoirespakket hebben spelers voortaan de beschikking tot een gloednieuwe set voor -zoals de naam al deed vermoeden- zowel de slaapkamer en als de badkamer. Tover je badkamer nu om in je eigen persoonlijke sauna of geniet van een slaapkamer gemaakt van pure luxe en glamour. Dit accessoirespakket biedt je Sims dus absoluut de mogelijkheden om te kunnen leven, slapen of badderen in stijl en luxe.

De Sims 3 Showtime – Maart 2012
Met het uitbreidingspakket De Sims 3 Showtime krijgen spelers voortaan de kans om hun Sims op te laten treden voor duizenden fans. Zing de sterren uit de hemel in een carriere als zanger. Laat jouw kunstjes en tricks zien in het leven van een acrobaat. Of laat jouw publiek versteld staan van je goocheltechnieken in het beroep van goochelaar. Via een lange weg van ups en downs in je Sim’s eerste optredens in kleine parken en bars met een klein salaris zullen spelers hun Sims langzaam zien groeien in populariteit en techniek. De optredens zullen beter worden, het publiek groter en je fooi en salaris zullen flink groeien, totdat je uiteindelijk in volledig uitverkochte zalen kunt schitteren als nooit tevoren.

De sims 3 Katy Perry Pakt Uit – Juni 2012
In De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit kunnen spelers hun Sims voortaan onderdompelen in allerlei zoetigheden van Katy Perry. Snoepjes, lolly’s of ijsco’s? Dit accessoirespakket zit letterlijk bomvol lekkernijen! Versier je Sims met een jurk van snoepjes, of zelfs je huis met een fontein, compleet gemaakt van ijs. Met eindeloos veel mogelijkheden, lijkt letterlijk niets te gek in deze uitbreiding!

De Sims 3 Diesel – Juli 2012
Compleet geïnspireerd door het beroemde kledingmerk Diesel brengt De Sims 3 Diesel accessoires een hoop hippe en eigentijdse kleding naar jouw spel. Spelers kunnen voortaan hun Sims sylen in een heel scala aan nieuwe kleding. Ga jij voor cool en casual, of juist strak en modern? Met welke keuze dan ook zullen je Sims zo in ieder geval nooit meer in foute kleding rondlopen en zelfs vaak de aandacht van anderen naar zich toetrekken.

De Sims 3 Bovennatuurlijk – September 2012
Transformeer jouw Sims voortaan in verschillende bijzondere bovennatuurlijke wezens in De Sims 3 Bovennatuurlijk met ieder eigen unieke gaves. Zwerf jij straks ’s nachts de straten af als leider van je weerwolvenroedel, transformeer je de helft de wereld in vampiers in je lust naar bloed, of slenter je na zonsondergang rond in het leven van een zombie op zoek naar hersens? Vervloek je straks zomaar andere Sims als heks met slechts één zwaai van je toverstokje of zweef je straks als fee door het leven en gebruik jij je magie juist voor het goede? Dit uitbreidingspakket biedt spelers zeker een hoop variatie aan hun populatie van Sims met eindeloze nieuwe mogelijkheden.

De Sims 3 Jaargetijden – November 2012
Met De Sims 3 Jaargetijden kun je jouw Sims voortaan meenemen in een reis door de vier seizoenen. In de zomer kunnen spelers hun Sims lekker afkoelen op een dagje aan het strand of in de zee en deelnemen aan de eetwedstrijden in het park. Aan die hitte komt echter wel een keertje een einde, en dan weet je dus ook dat de herfst in aantocht is. Langzaam kleurt de wereld bruin en fladderen de bladeren naar beneden. Dolle pret in de bladerhopen voor de kleinsten, toch wat minder voor de volwassen, die hun tuintje graag net houden. Dan zal het niet lang meer duren of de eerste sneeuw valt; de winter komt. Neem je Sims lekker met z’n allen naar buiten om sneeuwpoppen te maken of een sneeuwballengevecht te houden. Wanneer het kwik dan weer omhoog schiet, begint toch echt wel de lente. Een tijd van romantiek is dan aangebroken.

De Sims 3 70’s, 80’s & 90’s accessoires – Januari 2013
Stap terug in de retro wereld van het einde van de vorige eeuw met het uitbreidingspakket 70’s, 80’s & 90’s accessoires. Met deze funky en retro meubels krijgen spelers de mogelijkheid hun Sims’ huis gemakkelijk omtoveren tot je eigen groovy disco. Laat je Sims dan nog eens een hip danspakje aan om dit alles compleet te maken en laat vervolgens hun hipste dansmoves onder de discobal zien.

De Sims 3 Studententijd – Maart 2013
In De Sims 3 Studententijd krijgen spelers de kans om hun Sims ook daadwerkelijk te laten studeren aan de universiteit. Daar waar studeren natuurlijk de basis is voor het leven van student, hoeft je Sim’s studentenleven verre van saai te zijn. Sluit je aan bij een van de drie sociale groepen, verken de facaliteiten van de campus en de rest van de wereld of organiseer het wildste studentenfeest bij jouw thuis. Laat jij jouw Sim’s sociale netwerk groeien, of besteed jij zijn tijd eerder achter de boeken in de bibliotheek?

De Sims 3 Exotisch Eiland – Juni 2013
Ga de open zee op met het uitbreidingspakket De Sims 3 Exotisch Eiland. Spelers krijgen nu namelijk de mogelijkheid om hun Sims ook daadwerkelijk op zee te laten wonen in een echte woonboot. Vaar naar alle uithoeken van de wereld op zoek naar verborgen eilanden om te ontdekken, of duik onderwater met de nieuwe duik- en snorkelvaardigheden en laat jouw Sims zo alle plekjes onder het zeeoppervlak verkennen om elke gezonken schat te vinden. Het leven bevindt zich echter niet alleen maar op zee, want spelers krijgen tevens de kans hun eigen vijfsterrenresorts te runnen, op één van de vele stranden relaxen of gewoon de rest van het vaste land te verkennen op zoek naar een nieuw avontuur.

De Sims 3 Film accessoires – September 2013
Licht. Camera. Actie! De Sims 3 Film accessoires brengt spelers alle glitter en glamour van de filmsets in Hollywood zo naar de huizen van jouw Sims om ze daarin te kunnen verwerken. Ga terug naar het leven van de cowboys in het wilde westen met het western thema. Schrik je rot met de griezelspullen uit het horror thema. Of duik in de rol van je favoriete helden of schurken met het superhelden thema.

De Sims 3 Vooruit in de Tijd – Oktober 2013
Voor het eerst krijgen spelers de kans om een reis naar de toekomst te maken in het uitbreidingspakket De Sims 3 Vooruit in de Tijd. Stap in het tijdsportaal en baan je een weg door een compleet nieuwe hypermoderne wereld van wel honderden jaren in de toekomst. Geniet van de vele nieuwe technologieën voor wonen, leven en slapen. Zweef rond in je jetpack, of neem een ritje in de vliegende monorail, of maak je zelfs je eigen Plumbob en rust hem uit met je eigen eigenschapchips. Reis tussen twee werelden en zie hoe de toekomst verandert naarmate jouw Sims zich in het heden anders gaan gedragen. Ga jij voor een leven vol chaos in een Dystopia, of laat jij je Sim’s toekomst bloeien in een Utopia.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *