SN gids: Buitenschoolse Activiteiten

Moet je hard werken maar je kind komt al vroeg van school? Geen nood, je kan ze nu inschrijven voor een naschoolseactiviteit. Je moet dit niet zien als een veredelde oppas, juist niet. Er zijn verschillden naschoolseactiviteiten waar je je kinderen voor op kan geven en tijdens deze uren kunnen je kinderen zelfs vaardigheden leren!

Allereerst moet je je kind opgeven voor een naschoolseactiviteit. Dit is eenvoudig te doen via de computer, klik op ‘Kind opgeven voor naschoolse les…’ je kan nu kiezen voor verschillende activiteiten, voor kinderen zijn er twee: Scouting en Ballet. Wanneer je meerdere kindere hebt krijg je na het kiezen een klein hokje waarin je moet kiezen voor welk kind het geldt.

Maar je kind kan zichzelf ook opgeven! Dit kan hij of zij doen door op de school te klikken en te kiezen voor ‘Opgeven voor naschoolse les…’ en dan weer te kiezen voor een activiteit.

Als kind zijn er dus twee opties, Scouting of Ballet. Je kinderen zullen na school nog op school blijven om deze activiteiten te volgen. Scouting en ballet zijn allebei op maandag, dinsdag en donderdag van 3 tot 5 uur.

Wanneer je je kind hebt opgegeven voor scouting zal hij de vaardigheden tuinieren en wissen verbeteren. Maar je verbetert niet alleen maar vaardigheden, je kind leert ook een paar coole nieuwe trucjes. Wanneer je kind een nieuw trucje heeft geleerd krijgt hij de mogelijkheid om dit te laten zien aan andere Sims. Je kan bijvoorbeeld laten zien dat je moeilijke knopen kunt leggen, je kan salueren maar je kan ook je badges laten zien.

Wanneer je kind bijna opgroeit en dus naar de hogere school gaat is het tijd voor een ceremonie. Je krijgt een kans om naar de school te gaan en daar te vieren dat je hard hebt gewerkt.

Na deze ceremonie krijg je je band met badges mee naar huis zodat je deze ergens op kunt hangen. Maar als je de beste was van jouw jaar dan krijg je een plakaat mee die je aan de muur kan hangen en zo terugkijken op je tijd als beste verkenner.

Ballet is niet heel anders. Je kind werkt alleen niet aan vaardigheden maar aan danspasjes! Hoe langer je kind op ballet zit hoe meer pasjes je kind kent. Ook deze kunnen aan andere worden laten zien.

Ook deze buitenschoolse activiteit wordt mooi afgesloten, er wordt namelijk een dansvoorstelling gegeven en jouw hele gezin mag daarbij aanwezig zijn. Jouw Sims zullen allemaal naar de school toekomen om te gaan kijken.

Aan het einde van je kind periode en dus ook aan het einde van deze buitenschoolse activiteit krij je een aandenken mee. Je krijgt of het gouden standbeeldje mee als je de beste ballerina was of je krijgt je balletschoenen mee als aandenken. Welke je ook krijgt je kan ze allebei mooi in je kamer neerzetten en terugdenken aan die goeie ouwe tijd.

Voor de tieners zijn er meer activiteiten om uit te kiezen. In totaal zijn er acht verschillende buitenschoolse activiteiten, bij zeven hiervan werk je ook aan een vaardigheid. Bij alle activiteiten ben je twee dagen in de week van 2 tot 4 uur. Vlak voor je volwassen wordt, en dus gaat afstuderen krijg je een kans waarbij je op school een ceremonie hebt als afscheid.

Na deze kans krijg je een beloning voor je harde werk bij de club. Je kan een gewoon bedankje krijgen, of de speciale. Dit speciale voorwerp krijg je wanneer je tienerSim het erg goed heeft gedaan. Wat de beloning zijn kan je bij de uitleg van alle activiteiten zien.

Hieronder een lijstje met alle activiteiten, de dagen en de vaardigheden waar je tiener aan werkt tijdens de uurtjes extra op school.

Buitenschoolse activiteit: De kunstclub
Dagen: Dinsdag en vrijdag
Vaardigheden: Charisma

Buitenschoolse activiteit: De krantenclub
Dagen: Woensdag en vrijdag
Vaardigheden: Schrijven en fotograferen

Buitenschoolse activiteit: Toneelclub
Dagen: Dinsdag en vrijdag
Vaardigheden: Charisma

Buitenschoolse activiteit: De debatclub
Dagen: Maandag en woensdag
Vaardigheden: Logica

Buitenschoolse activiteit: De timmerclub
Dagen: Dinsdag en woensdag
Vaardigheden: Handigheid

Buitenschoolse activiteit: De sportclub
Dagen: Donderdag en vrijdag
Vaardigheden: Atletiek

Buitenschoolse activiteit: De muziekclub
Dagen: Maandag en woensdag
Vaardigheden: Gitaar, en als je Na Middernacht hebt ook bas, drum en piano.

Buitenschoolse activiteit: Studeerclub
Dagen: Dinsdag en donderdag
Vaardigheden: Geen één, wel is je huiswerk sneller af.

Dit is de gids over Naschoolse Acitiveiten, is er toch nog iets onduidelijk. Weet je nog iets belangrijks of heb je nog vragen? Dan kun je altijd hier reageren op ons forum!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *