SN Gids: De Sims 3 profiel in-game

Sinds kort is het mogelijk om in het spel online te zijn en berichten te delen en op berichten te reageren. Maar hoe werkt het nou precies en wat staat waar? Hieronder een korte uitleg van alle tabbladen in het in-game profiel scherm.

Het eerste scherm heet ‘Prikbord’. Hier kan je alle berichten op volgorde van tijd vinden. Deze berichten zijn niet alleen van jezelf, maar ook van je vrienden. De berichten die je hier kunt vinden kunnen gaan over een herinnering die gedeeld is, een Simport verzoek en een eigen gemaakt bericht.

Je kan een herinnering delen door op de ‘Delen’ knop te klikken wanneer het spel je een herinnering aanbiedt. Maar je kan ook een eigen herinnering maken! Dit doe je door op het paarse cameraatje te klikken. Je krijgt dat de mogelijkheid om een foto te maken, een titel te geven en een verhaaltje erbij te zetten.

 

Onder deze tab kan je al je prestaties zien! Handig is het balke bovenin die aangeeft hoever je al bent met het behalen van alle prestaties. Ook kan je de prestaties filteren zodat het wat overzichtelijker wordt.

Dankzij de tab ‘Profiel’ hoef je nooit meer te zoeken naar je eigen berichten en de reacties erop, die staan hier allemaal netjes onder elkaar. Ook heb je nogmaals een lijstje met de prestaties die je hebt voltooid en kan je zien welke van je spellen geregistreerd staan.

 

Deze tab heeft gen uitleg nodig, ‘Vrienden’ spreekt voor zichzelf.

Aan de tab ‘Nieuws’ heb je niet zo heel veel aangezien er niet veel nieuws is van EA Benelux, maar mocht dat er ooit wel komen, dan kan je alle berichten hier vinden.

Vragen, opmerkingen en toevoegingen aan deze gids kun je kwijt in dit topic op ons forum. 

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *