SN Gids: Denkbeeldig vriendje

Wanneer je De Sims 3 Levensweg hebt aangeschaft en je krijgt een baby, of je start een huishouden met een peuter, dan is er een kans dat je een cadeau krijgt thuis gestuurd. Een honingpop. Een honingpop lijkt op het eerste ogenblik een oud versleten popje, maar schijn bedriegt.

Je kind kan met deze honingpop spelen alsof het een speelgoedje is. Zingen en spelen met de pop zijn activiteiten die de peuter graag doet.

Wanneer je als peuter heel veel aandacht hebt gegeven aan je speelgoedje kan het zijn dat de pop samen met jou opgroeid tot een kind en dan heb je een heus denkbeeldig vriendje! Wanneer je kind opgroeit naar tiener dan groeit het denkbeeldige vriendje ook op naar een tiener, dus zelfs dan blijf je vrienden.

Wanneer je denkbeeldig vriendje groot is geworden dan komt hij of zij gelijk in je relatiepaneel te staan, je bent natuurlijk gelijk vrienden!

Een denkbeeldig vriendje is niet voor niets denkbeeldig. Het vriendje is alleen te zien door degene die bevriend is met hem. Dus mocht je je denkbeeldige vriendje eens kwijt zijn, check dan even of je wel het kind hebt aangeklikt van wie het speelgoed is!

Het denkbeeldige vriendje is net zoals andere vrienden. Zo kan je er mee kletsen, mee spelen en samen lachen om gekke bekken. Maar dit denkbeeldige vriendje kan nog meer. Zo kan je hem of haar de opdracht geven om op te ruimen of om wat eten voor je te maken!

Maar je denkbeeldige vriendje hoeft niet voor altijd denkbeeldig te blijven. Wanneer er in een huishouden een denkbeeldig vriendje is kan het zijn dat één van je Sims de kans krijgt om hem echt te maken. Hiervoor heb je een regenboogedelsteen nodig.

  • Je kan natuurlijk zelf gaan zoeken, maar dit kost erg veel tijd en moeite.
  • Je kan er ook voor zorgen dat iemand in je huishouden de levenslange beloning ‘Verzamelhulp’ heeft. Dan zie je op de plattegrond precies wat waar ligt.
  • Als je De Sims 3 Beestenbende hebt kan je je hond trainen om te jagen op edelstenen en dan hopen dat hij er één vindt.

Maar er is nog een mogelijkheid om je denkbeeldige vriendje echt te maken. Je kan met de katalysator scheikunde lab zelf het drankje maken om het denkbeeldige vriendje echt te maken. Om meer te leren over brouwels maken klik dan hier.

Wanneer je de regenboogedelsteen hebt ingeleverd bij het Wetenschapslab dan kan je voor 4.500 simoleons het echte drankje ophalen. Wanneer je het drankje in je inventaris hebt, dan kan de transformatie beginnen. Geef het drankje aan je denkbeeldige vriendje en voor je het weet zal hij of zij gaan transformeren in een echte Sim.

Eenmaal veranderd in een echte Sim is het denkbeeldige vriendje bestuurbaar als een normale Sim, woont hij bij je huishouden in en kan je er alles mee wat je met een andere Sim ook kan. Doordat het denkbeeldige vriendje geen familie is, is het zelfs mogelijk om een relatie aan te gaan met je jeugdvriend.

Vragen of aanvullen bij deze gids kan je hier kwijt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *