SN Gids: Jagen voor katten

Katten zijn echte jagers, zo ook de katten in De Sims 3 Beestenbende. Maar wat houdt deze vaardigheid precies in? Hoe leer je het je kat aan, wat kunnen ze vangen en wat kan je allemaal met je gevangen prooi?

De vaardigheid jagen begint allemaal met het kleine speelgoedmandje. Klik hier met je kat op en laat deze er een speeltje uithalen. Zodra dit speeltje eruit is, kan je op deze gaan jagen en dus je vaardigheid gaan ontwikkelen. Het is niet mogelijk om direct naar buiten te gaan en daar te gaan jagen, je moet echt beginnen bij het begin.

Zodra je de vaardigheid een keer hebt ontwikkeld met je speelgoedmuis, kan je er echt opuittrekken. Ga naar buiten en klik ‘prooi achterna zitten’ om te oefenen op echte levende beestjes.

De eerste paar keren zal het jagen flink mislukken. Maar hoe meer je oefent en hoe hoger je vaardigheid wordt, des te groter je kans wordt om prooi te vangen. Maar wat moet je er dan mee?

Je kan er voor kiezen om je prooi te presenteren aan een Sim in je huishouden. Je kat zal de prooi voor de Sim neerleggen als een soort cadeautje. De Sim kan de prooi dan oppakken en in een kooitje stoppen.

Zodra je kat de vaardigheid heeft ontwikkeld, zal hij of zij verschillende wensen krijgen. Deze wensen variëren van verschillende soorten beestjes vangen tot een bepaald aantal vangen.

Katten kunnen ook erg handig zijn voor dierenverzamelaars. Zo kan je als baasje op je huisdier klikken en hem of haar opdracht geven om ergens op te jagen. Je kan zelfs kiezen wat voor soort dier je huisdier moet proberen te vangen.

Natuurlijk zijn er ook een aantal uitdagingen voor je dier om te voltooien in deze vaardigheid. Wanneer je één hiervan voltooid krijg je een beloning hiervoor. Deze beloning kan inhouden dat je minder tijd nodig hebt om een prooi te vangen of dat de kans groter is dat je een prooi vangt.

Hoe verder je deze vaardigheid ontwikkeld, hoe bijzonderder de prooien worden en hoe makkelijker het wordt om ze te vangen.

Vragen of aanvullen bij deze gids kan je hier kwijt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *