Halloween Westrijden

Tussen 25 Oktober en 8 November 2009 organiseert Sims3Nieuws twee wedstrijden waarbij je leuke officiële EA Sims 3 goodies kan winnen! Deze wedstrijden staan volledig in het teken van Halloween, vandaar dat er ook voor gekozen is deze wedstrijden in de Halloween thema weken te laten plaatsvinden.

Voor beide wedstrijden hebben wij de volgende prijzen:

1e prijs: Een Sims sleutelhanger, stickers, snoepjes, een diadeem, een kalender en een door MJ Chun (Sims 3 Producer) gesigneerde plumbob.
2e en 3e prijs: Een Sims sleutelhanger.

Er worden dus maar liefst 6 prijzen weggegeven! Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door EA Nederland. Het enige wat je hoeft te doen om daarop kans te maken is dat je aan deze simpele wedstrijden deelneemt.

Hieronder staan de twee wedstrijden uitgelegd, overige informatie staat in dit topic op ons forum.


Wedstrijd 1: Maak de engste Sim

Maak een mooie screen van je engste of lelijkste Sim en stuur de link in een PM naar S3Nwedstrijden (op ons forum). Je mag downloads gebruiken voor het maken van de Sim (in Create a Sim – CAS) maar het leukste is natuurlijk om te proberen de engste Sim te maken met alleen de basis spullen.

Maak dus een leuke screen / foto (in het spel zelf!) die helemaal past bij je Sim en het Halloween thema en stuur de link in een PM naar het S3Nwedstrijden account (op ons forum).

Uit alle inzendingen zal het S3N Team 3 foto’s kiezen en die worden beloond met een prijs.


Wedstrijd 2: Geef de S3N Halloween kabouter een naam

Afbeelding

klik de screen voor een grotere versie.

Dit is een vrij eenvoudige wedstrijd: geef de S3N Halloween kabouter die Kyta heeft gemaakt een toepasselijk naam en stuur die naam in een PM naar het S3Nwedstrijden account.

Het S3N Team kiest dan uit alle inzendingen de 3 beste namen en deze worden beloond met een prijs.


Voor meer informatie en de regels kan je in dit topic kijken. Veel plezier en succes gewenst namens het sims3nieuws team!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *