Karaktereigenschappen

DE SIMS 3

MENTAAL

Afwezig
Afwezige Sims raken de draad kwijt en vergeten vaak wat ze aan het doen zijn of waar ze naar op weg zijn.

Artistiek (past niet met ‘Hekel aan kunst’)
Artistieke Sims zijn begaafde schilders. Ook zijn het goede schrijvers en muzikanten.

Boekenwurm
Boekenwurmen hebben een passie voor lezen die groter is dan al hun andere verlangens. Vaak zijn het ook goede schrijvers.

Hekel aan kunst (past niet met ‘Artistiek’)
Sims met een hekel aan kunst zullen het nieuwste meesterwerk of het duurste meubilair niet kunnen waarderen. Het zijn anti – kunstkenners.

Computernerd (past niet met ‘Technofoob’)
Computernerds zitten vaak achter de computer. Knutselen aan de computer vinden ze geweldig en ze kunnen zelfs hun brood verdienen als hacker.

Overenthousiast (past niet met ‘Humeurig’)
Overenthousiaste Sims raken overal opgewonden over. Ze genieten er extra van als er positieve dingen in hun leven gebeuren.

Genie
Genieën zijn briljante denkers met veel inzicht. Het zijn uitstekende schakers en geweldige hackers. Ze genieten van alles waar ze kennis bij nodig hebben.

Groene vingers
Sims met groene vingers zijn de beste tuiniers die er zijn. Ze vinden troost en rust in hun tuinen en kunnen planten die er slecht aan toe zijn weer oppeppen.

Handig
Handige Sims zijn uitstekende knutselaars. Ze zijn heel goed in het repareren en verbeteren van allerlei huishoudelijke voorwerpen, zodat electrische apparaten een stuk minder gevaarlijk zijn.

Gestoord
Gestoorde Sims reageren onvoorspelbaar. Ze zeggen wat ze willen, ze doen wat ze willen, ze dragen wat ze willen en ze trekken zich niks aan van andere.

Geboren kok
Geboren koks weten van elk gerecht iets speciaals te maken. Hun maaltijden zijn dan ook heerlijk. Ze leren sneller koken dan anderen en steken nooit de keuken in brand.

Neuroot
Neuroten gaan al bij het minste geringste door het lint. Ze zijn snel gestressd en lastig te kalmeren. Gelukkig putten ze troost uit het delen van hun zorgen met anderen.

Virtuoos
Viruozen hebben een natuurlijke aanleg voor het bespelen van muziekinstrumenten en worden beschouwd als de beste muzikanten. Daarom verdienen ze meer als gewone muzikanten als ze voor fooien spelen en leren ze sneller.


FYSIEK


Atletisch (past niet met ‘Bankhanger’)
Atletische Sims zijn de beste sportmensen van de stad. Ze gaan door tot hun spieren in brand staan.

Bang voor water
Sims die bang voor water zijn, durven niet te zwemmen. Ze verafschuwen elke seconde die ze in het zwembad moeten doorbrengen.

Bankhanger (past niet met ‘Atletisch’ en ‘Technofoob’)
Bankhangers vinden het prima om op de bank tv te kijken en junkfood te eten. Ze moeten aangespoord worden om een actief leven te leiden.

Dapper (past niet met ‘Lafaard’ en ‘Verliezer’)
Dappere Sims kennen geen angst. Ze bestrijden branden, pakken inbrekers aan en beschermen anderen.

Geluksvogel (past niet met ‘Pechvogel’)
Geluksvogels hebben hun leven lang geluk. Ze winnen vaak en ze winnen veel.

Klunzig
Klunzige Sims verpesten zowel kostbare als gewone momenten in het leven, door klunzerig voetenwerk en armzalige planning.

Lafaard (past niet met ‘Dapper’ en ‘Waaghals’)
Lafaards schrikken van elk geluidje. Ze zijn bang in het donker en vallen regelmatig flauw tijdens ‘enge’ situaties.

Lichte slaper (past niet met ‘Vaste slaper’)
Lichte slapers liggen de hele nacht te woelen en worden van het minste geringste wakker.

Netjes (past niet met ‘Slons’)
Nette Sims vinden altijd de tijd om schoon te maken, in wat voor humeur ze ook zijn. Ze raken volledig van de kook door een smerige omgeving en zullen daarom ook nooit rommel achterlaten.

Nooit naakt
Nooit naakte Sims verafschuwen naaktheid en zullen nooit, maar dan ook nooit, al hun kleren uitdoen.

Pechvogel (past niet met ‘Geluksvogel’)
Het zit de pechvogels zelden mee. Ze hebben pech met alles wat ze doen. Gelukkig zijn er ook Sims die met ze meevoelen.

Slons (past niet met ‘Netjes’)
Slonzen laten constant een spoor van vuil achter. Wat nog erger is: ze ruimen het ook niet op! Gelukkig vinden ze dat zelf niet erg.

Vaste slaper (past niet met ‘Lichte slaper’)
Vaste slapers slapen overal doorheen, hoe lawaaiig of alarmerend de sutuatie ook is. Ook hebben ze de neiging te snurken.


SOCIAAL


Bietsers
Bietsers bietsen eten en geld bij hun buren, die dat op hun beurt over zich heen laten komen.

Bindingsprobleem (past niet met ‘Hopeloze romanticus’)
Sims met bindingsproblemen willen zich niet vastleggen, of het nu om een relatie of om een carriere gaat. Van een huwelijk kan zowiezo geen sprake zijn.

Charismatisch (past niet met ‘Verliezer’)
Charismatische Sims gaan graag om met anderen en geven vaak een feestje.

Einzelgänger (past niet met ‘Feestbeest’)
Einzelgängers zijn liever alleen dan in gezelschap van anderen. Ze zijn best wel verlegen en zullen nooit op Sims afstappen wanneer ze niet heel goed bevriend zijn. Ze zijn gesteld op eenzaamheid en worden nerveus in grote groepen.

Feestbeest (past niet met ‘Einzelgänger’)
Feestbeesten zijn dol op feesten en anderen zijn dol op feesten met feestbeesten. Als een feestbeest een feest geeft, komt iedereen opdagen en heeft iedereen het naar zijn zin. Hoera!

Flirterig (past niet met ‘Flirtvrij’)
Flirterige Sims zijn constant op zoek naar romantiek en weten het vaak ook te vinden.

Flirtvrij (past niet met ‘Flirterig’)
Flirtvrije Sims stellen de romantische avances van anderen niet op prijs en zijn moeilijk te versieren. Het is niet zo dat ze geen liefde nodig hebben, ze vinden het gewoon moeilijk.

Geen gevoel voor humor (past niet met ‘Goed gevoel voor humor’)
Sims zonder gevoel voor humor zijn redelijk slecht in het tappen van moppen, dus die tappen ze liever niet. Ook kunnen ze niet lachen om die van anderen. Humor is gewoon niet aan hun besteed.

Geweldige zoener
Sims die geweldig zoenen, zoenen beter dan de gemiddelde Sim. Hun zoenen zul je niet snel vergeten.

Goed gevoel voor humor (past niet met ‘Geen gevoel voor humor’)
Sims met een goed gevoel voor humor zijn geweldige moppentappers.

Hekel aan kinderen (past niet met ‘Kinderachtig’ en ‘Op familie gericht’)
Sims die een hekel aan kinderen hebben, willen niets met kinderen te maken hebben. Ze willen er niet mee praten, niet mee spelen en ze willen zich zeker niet voortplanten.

Hopeloze romanticus (past niet met ‘Bindingsprobleem’)
De hopeloos romantische Sim is altijd op zoek naar een zielsverwant. Ze willen romantiek en ware liefde en omringen zichzelf met kitcherige tv-soaps en romannetjes.

Humeurig (past niet met ‘Overenthousiast’ en ‘Snel aangebrand’)
Humeurige Sims hebben zelden een goed humeur. Het valt niet mee om ze op te vrolijken, want ze willen niet vrolijk zijn.

Kwaadaardig (past niet met ‘Vriendelijk’)
Kwaadaardige Sims vechten graag, vooral omdat ze nooit een vechtpartij verliezen. Ze scheppen genoegen in elke nieuwe vijand en dromen van nieuwe manieren om gemeen te zijn tegen anderen.

Makkelijk onder de indruk (past niet met ‘Snob’)
Sims die makkelijk onder de indruk zijn, zijn al onder de indruk van een dagelijkse gebeurtenis. Ze zijn al blij met de kleinste prestatie.

Onaangepast
Onaangepaste Sims praten altijd over de verkeerde dingen op het verkeerde moment, hebben altijd de verkeerde kleren aan en verontschuldigen zich nooit als ze iets verkeerd hebben gedaan. Ze vinden het leuk om anderen te bespotten met hun beledigingen.

Snob (past niet met ‘Makkelijk onder de indruk’)
Snobs zijn niet snel onder de indruk ook al vinden ze het heerlijk als het gesprek over hen gaat en zullen ze nooit een complimentje afslaan. Ze dromen van de mooiste dingen en willen alleen geassocieerd worden met de meest vooraanstaande Sims in hun buurt.

Verliezer (past niet met ‘Charismatisch’ en ‘Dapper’)
Het leven van verliezers bestaat alleen maar uit ongelukken en tegenspoed. Dat begint al op school en zet zich door tijdens hun carriere. Ze zullen nooit kwaad worden als het tegenzit of als hun leven compleet instort. Ze zullen gewoon een potje gaan zitten janken.

Vlotte babbelaar
Vlotte babbelaars raken makkelijk bevriend met hun buren, collega’s en kunnen goed bij hun bazen slijmen. Ze vleien andere Sims graag en zijn daar erg goed in.

Vriendelijk (past niet met ‘Kwaadaardig’)
Vriendelijke Sims hebben hun vrienden graag in de buurt en zijn fantastisch in het onderhouden van vriendschappen.


LEVENSSTIJL


Ambitieus
Ambitieuze Sims hebben grote dromen en worden sterker beloond als hun wensen gedurende hun leven uitkomen. Ze zijn erg gedreven en maken daarom sneller carriere. Daar staat tegenover dat hun humeur verslechterd als ze niet op tijd de gewenste promoties krijgen.

Goed (past niet met ‘Vals’)
Goede Sims helpen familie en vrienden in nood, zijn vrijgevig met hun geld en troosten anderen graag.

Hekel aan buiten (past niet met ‘Houdt van buiten’)
Sims die niet graag buiten zijn, vinden het buiten verschrikkelijk en blijven zoveel mogelijk binnen.

Hengelaar
Henglaars weten vissen beter aan de haak te slaan dan andere Sims. Ze genieten ook meer van vissen dan wie dan ook.

Houdt van buiten (past niet met ‘Hekel aan buiten’)
Deze Sims zijn graag buiten en geniet meer dan anderen van de natuur.

Kinderachtig (past niet met ‘Hekel aan kinderen’)
Kinderachtige Sims gedragen zich niet naar hun leeftijd. Ze vinden het leuk om met kinderspeelgoed te spelen, zien dingen door de ogen van een kind en moeten constant vermaakt worden.

Kleptomaan
Andermans spullen komen heel vaak ’toevallig’ bij kleptomanen terecht. Vaak ‘lenen’ ze spullen van hun werk, school of buren, zonder het ooit terug te geven.

Op familie gericht (past niet met ‘Hekel aan kinderen’)
Op familie gerichte Sims zijn goede ouders. Ze houden van grote families en vinden het fijn om door kinderen omringd te worden.

Overemotioneel
Overemotionele Sims hebben meer last van stemmingwisselingen dan andere Sims zowel bij positieve als bij negatieve gebeurtenissen. Ze huilen constant tranen van vreugde, of het nu op een bruiloft is of op de bank tijdens het kijken naar een romantische film.

Perfectionist
Perfectionisten nemen de tijd om te koken, te schilderen of te schrijven, maar als het uiteindelijk af is, is het altijd veel beter dan het resultaaat van andere Sims. Perfectionisten gaan altijd voor perfectie.

Snel aangebrand
Snel aangebrande Sims worden snel boos. Kapotte voorwerpen, een foute opmerking of een vervelende blik is al genoeg om ze in woede te laten uitbarsten.

Technofoob (past niet met ‘Computernerd’ en ‘Bankhanger’)
Sims die technofoob zijn, haten alles dat technisch is. Ze zullen nooit televisiekijken of de computer gebruiken, op uitzonderlijke momenten na, en ze zullen altijd op zoek zijn naar een andere bron van vermaak.

Vals (past niet met ‘Goed’)
Valse Sims zijn dol op het donker, scheppen behagen in het ongeluk van anderen en leiden een leven waar zo weinig mogelijk goedheid in voorkomt.

Vegetariër
Vegetariërs eten nooit vlees, en als ze dat doen, worden ze ziek.

Waaghals (past niet met ‘Lafaard’)
Waaghalzen zoeken de extreme kant van het leven op, zelfs als ze de afwas doen. Ook houden ze van vuur.

Workaholic
Workaholics zijn dol op werk en raken zelden gestressed. Hun humeur lijdt eronder als ze een dag werk missen, maar meestal kunnen ze het goed maken door thuis te werken. Workaholics zijn de beste werknemers die je kunt wensen!

Zuinig
Zuinige Sims sparen zegeltjes, genieten van kortingen en gooien nooit zomaar wat weg.


DE SIMS 3 WERELDAVONTUREN

Avontuurlijk
Avontuurlijke Sims genieten meer van reizen en avontuurlijke dingen dan andere Sims, kunnen eerder nieuwe reizen ondernemen en ontwikkelen hun Visumniveaus sneller

Fotografenblik
Sims met een Fotografenblik leren makkelijker te fotograferen dan anders sims en verdienen meer Simdollars voor de foto’s die ze nemen.

Gedisciplineerd
GedisciplineerdeSims weten van wanten. Ze zijn toegewijd en hebben genoeg doorzettingsvermogen om de beste Oosterse Vechtkunstenaars van de stad te worden.


DE SIMS 3 AMBITIES

Beeldige Beeldhouwer (past niet met ‘Hekel aan Kunst’)
Beeldige beeldhouwers kunnen als geen ander prachtige kunstwerken boetseren. Deze Sims maken de mooiste standbeelden die je ooit hebt gezien.

Dramatisch
Dramatische Sims reageren fantasierijk en emotioneel op allerlei situaties.

Excentriek
Excentrieke Sims hebben een natuurlijk talent voor het uitvinden van handige hebbedingen!

Geboren Verkoper
Geboren verkopers kunnen hun waar niet alleen voor meer geld verkopen dan andere Sims, maar ze weten ook nog eens hoe belangrijk een goede reputatie is en zijn in staat sneller een goede reputatie op te bouwen met een kringloopwinkel.

Milieuvriendelijk (past niet met ‘Hekel aan Buiten’)
Milieuvriendelijke Sims vinden het fijn om een groene levensstijl aan te hangen. Ze besparen graag energie, vinden het belangrijk om te recyclen en eten graag duurzaam.

Opmerkzaam (past niet met ‘Afwezig’)
Opmerkzame Sims zijn goede privédetectives. Ze blinken uit in speurwerk en kunnen als geen ander verdachte sujetten in de gaten houden.


DE SIMS 3 SUPERSNELLE ACCESSOIRES

Voertuigenliefhebber
Voertuigenliefhebbers kunnen het vakmanschap van een mooie wagen waarderen en weten hoe een betrouwbaar vervoermiddel eruit ziet. De band die zij met voertuigen hebben, is heel speciaal.


DE SIMS 3 NA MIDDERNACHT

Sterrenkwaliteit
Sims met ‘sterrenkwaliteit’ staan onherroepelijk in de schijnwerpers. Zij sluiten makkelijker vriendschap met beroemdheden en worden sneller beroemd.

Verlegen
Verlegen Sims zullen nooit iemand benaderen waarmee ze niet bevriend zijn en het liefst blijven ze op hun kamer. Ook zijn ze niet op hun gemak in grote groepen.


DE SIMS 3 LEVENSWEG

Rebels
Rebelse Sims vinden het heerlijk om opstandig te zijn. Het is hun specialiteit om problemen te veroorzaken (en daarna te ontwijken)! Of ze nou na bedtijd op pad zijn, of hun baas laten weten dat ze het helemaal gehad hebben; ze genieten er met volle teugen van.

Zorgzaam
Zorgzame Sims kunnen goed met tieners en kinderen overweg. Ze begrijpen als geen ander hoe leuk en moeilijk het is om ouder te worden. Instinctief zullen ze altijd de juiste manier voor anderen zorgen.


DE SIMS 3 BEESTENBENDE

Dierenvriend (past niet met Hondenliefhebber, Kattenliefhebber en Paardenliefhebber)
Sims die dierenvriend zijn houden van alle dieren uit het dierenrijk. Ze hebben speciale voordelen wanneer ze interacties met huisdieren uitvoeren.

Hondenliefhebber (past niet met Dierenvriend, Kattenliefhebber en Paardenliefhebber)
Sims die hondenliefhebber zijn hebben een speciale band met hun honden.

Kattenliefhebber (past niet met Dierenvriend, Hondenliefhebber en Paardenliefhebber)
Kattenliefhebbers zijn op hun best wanneer ze door een hele hoop katten omringd zijn.

Paardenliefhebber (past niet met Dierenvriend, Hondenliefhebber en Kattenliefhebber)
Sims die paardenliefhebber zijn houden van paarden en paarden houden ook van hen! De wederzijdse paardenliefde zorgt ervoor dat de Sims van nature beter met paarden om kunnen gaan en dat het trainen van paarden ook beter verloopt.

  • EIGENSCHAPPEN VAN HONDEN

Aggressief (past niet met Vriendelijk)
Agressieve huisdieren zijn niet altijd gemeen, maar ze gaan gewoon niet zo goed om met andere huisdieren. Daarom blijkt een gevecht vaak onvermijdelijk …

Angstig (past niet met Avontuurlijk)
Angstige huisdieren gedragen zich erg nerveus en zijn al snel van hun stuk gebracht.

Avontuurlijk (past niet met Angstig)
Avontuurlijke huisdieren zijn erg nieuwsgierig en vinden het heerlijk om op verkenning te gaan.

Bang voor water (past niet met Waterrat)
Honden die bang voor water zijn, hebben van nature een afkeer van alles wat met water te maken heeft. Van water worden ze niet echt blij.

Genie
Geniale huisdieren zijn altijd bij de pinken (of klauwen of hoeven). Ze pakken vaardigheden en nieuwe eigenschappen snel op. Bovendien kunnen ze goed overweg met andere geniale huisdieren en Sims.

Hyper (past niet met Lui)
Huisdieren die hyper zijn blijven altijd bezig en hebben er een hekel aan om lang op één plek te blijven. Ze kunnen hun energie sneller opbouwen en hun energie neemt ook een stuk langzamer af.

Jager
Huisdieren met de eigenschap Jager kunnen uitstekend hun prooi opjagen en vangen.

Loyaal
‘Een hond is de beste vriend die een Sim zich kan wensen’. Dit gezegde bevat zeker een kern van waarheid! Loyale honden vinden het heerlijk om tijd door te brengen met hun Sims en interacties met hun uit te voeren. Ze pikken vaardigheden sneller op dan andere honden.

Lui (past niet met Hyper)
Luie huisdieren vinden het heerlijk om ergens te gaan liggen of gewoon op één plek te blijven. Dat komt doordat ze snel moe worden.

Luidruchtig (past niet met Rustig)
Luidruchtige huisdieren maken erg veel herrie en vinden het heerlijk om je Sims te begeleiden, wanneer die muziek aan het maken zijn.

Netjes (past niet met Sloddervos)
Nette huisdieren zijn van nature schoon en worden graag gewassen.

Niet vernielzuchtig (past niet met Vernielzuchtig)
Huisdieren die Niet vernielzuchtig zijn gaan altijd behoedzaam te werk. Ze zullen nooit meubels verwoesten, of gaten graven in de tuin.

Radeloos
Radeloze huisdieren vergeten vaak waar ze mee bezig zijn en worden snel afgeleid. Ze zullen vaardigheden en eigenschappen niet snel op pikken, maar ze kunnen wel goed overweg met afwezige Sims.

Rustig (past niet met Luidruchtig)
Rustige huisdieren maken niet te veel kabaal.

Sloddervos (past niet met Netjes)
Sloddervossen zijn echte veelvraten, die het niet erg vinden om vuilnis te eten, of uit het toilet te drinken.

Speels
Speelse huisdieren willen lol maken en dartelen vrolijk door het leven heen.

Trots
Trotse huisdieren denken dat ze beter zijn dan anderen. Hoe ze op anderen overkomen vinden ze het allerbelangrijkste. Ze kunnen niet tegen een slechte hygiëne.

Verlegen
Verlegen huisdieren zijn het liefste bij hun baasje in de buurt. Ze kunnen in de buurt van andere huisdieren en Sims een beetje zenuwachtig worden.

Vernielzuchtig (past niet met Niet vernielzuchtig)
Of het nu om het vernielen van meubels of het graven van kuilen in de tuin gaat, vernielzuchtige huisdieren zullen altijd en overal voor chaos zorgen.

Vriendelijk (past niet met Agressief)
Vriendelijke huisdieren kunnen niet alleen beter met andere huisdieren overweg, maar ze hebben meestal ook een betere band met Sims.

Waterrat (past niet met Bang voor water)
In tegenstelling tot wat iedereeen altijd denkt, houden niet alle honden van water. Maar honden met deze eigenschap willen altijd wel een plons maken.

Zelfstandig
Zelfstandige huisdieren zijn niet alleen graag op zichzelf aangewezen, maar ze vinden het ook fijner om alleen te spelen dan in grote groepen of onder andere sociale omstandigheden.

  • EIGENSCHAPPEN VAN KATTEN

Aggressief (past niet met Vriendelijk)
Agressieve huisdieren zijn niet altijd gemeen, maar ze gaan gewoon niet zo goed om met andere huisdieren. Daarom blijkt een gevecht vaak onvermijdelijk …

Angstig (past niet met Avontuurlijk)
Angstige huisdieren gedragen zich erg nerveus en zijn al snel van hun stuk gebracht.

Avontuurlijk (past niet met Angstig)
Avontuurlijke huisdieren zijn erg nieuwsgierig en vinden het heerlijk om op verkenning te gaan.

Genie
Geniale huisdieren zijn altijd bij de pinken (of klauwen of hoeven). Ze pakken vaardigheden en nieuwe eigenschappen snel op. Bovendien kunnen ze goed overweg met andere geniale huisdieren en Sims.

Hyper (past niet met Lui)
Huisdieren die hyper zijn blijven altijd bezig en hebben er een hekel aan om lang op één plek te blijven. Ze kunnen hun energie sneller opbouwen en hun energie neemt ook een stuk langzamer af.

Jager
Huisdieren met de eigenschap Jager kunnen uitstekend hun prooi opjagen en vangen.

Lui (past niet met Hyper)
Luie huisdieren vinden het heerlijk om ergens te gaan liggen of gewoon op één plek te blijven. Dat komt doordat ze snel moe worden.

Luidruchtig (past niet met Rustig)
Luidruchtige huisdieren maken erg veel herrie en vinden het heerlijk om je Sims te begeleiden, wanneer die muziek aan het maken zijn.

Netjes (past niet met Sloddervos)
Nette huisdieren zijn van nature schoon en worden graag gewassen.

Niet vernielzuchtig (past niet met Vernielzuchtig)
Huisdieren die Niet vernielzuchtig zijn gaan altijd behoedzaam te werk. Ze zullen nooit meubels verwoesten, of gaten graven in de tuin.

Radeloos
Radeloze huisdieren vergeten vaak waar ze mee bezig zijn en worden snel afgeleid. Ze zullen vaardigheden en eigenschappen niet snel op pikken, maar ze kunnen wel goed overweg met afwezige Sims.

Rustig (past niet met Luidruchtig)
Rustige huisdieren maken niet te veel kabaal.

Sloddervos (past niet met Netjes)
Sloddervossen zijn echte veelvraten, die het niet erg vinden om vuilnis te eten, of uit het toilet te drinken.

Speels
Speelse huisdieren willen lol maken en dartelen vrolijk door het leven heen.

Trots
Trotse huisdieren denken dat ze beter zijn dan anderen. Hoe ze op anderen overkomen vinden ze het allerbelangrijkste. Ze kunnen niet tegen een slechte hygiëne.

Verlegen
Verlegen huisdieren zijn het liefste bij hun baasje in de buurt. Ze kunnen in de buurt van andere huisdieren en Sims een beetje zenuwachtig worden.

Vernielzuchtig (past niet met Niet vernielzuchtig)
Of het nu om het vernielen van meubels of het graven van kuilen in de tuin gaat, vernielzuchtige huisdieren zullen altijd en overal voor chaos zorgen.

Vriendelijk (past niet met Agressief)
Vriendelijke huisdieren kunnen niet alleen beter met andere huisdieren overweg, maar ze hebben meestal ook een betere band met Sims.

Zelfstandig
Zelfstandige huisdieren zijn niet alleen graag op zichzelf aangewezen, maar ze vinden het ook fijner om alleen te spelen dan in grote groepen of onder andere sociale omstandigheden.

  • EIGENSCHAPPEN VAN PAARDEN

Aggressief (past niet met Vriendelijk)
Agressieve huisdieren zijn niet altijd gemeen, maar ze gaan gewoon niet zo goed om met andere huisdieren. Daarom blijkt een gevecht vaak onvermijdelijk …

Behendig (past niet met Hekel aan springen)
Behendige paarden zijn lenig, sterk en dol op springen. Dit soort paarden kunne goed springen voor de show, maar ze zullen zich snel vervelen als ze niet actief blijven.

Dapper (past niet met Nerveus)
Dappere paarden staan stevig in hun hoeven wanneer ze met chaotische elementen als sproeiers, vuurwerk, inbraakalarmen en andere enge allerdaagse zaken worden geconfronteerd.

Gehoorzaam (past niet met Overgevoelig)
Gehoorzame paarden zijn eerder bereid te doen wat een Sim wil dan andere paarden. Meestal stemmen ze in met de wensen van een Sim, zelfs wanneer ze die betreffende Sim biet goed kennen.

Genie
Geniale huisdieren zijn altijd bij de pinken (of klauwen of hoeven). Ze pakken vaardigheden en nieuwe eigenschappen snel op. Bovendien kunnen ze goed overweg met andere geniale huisdieren en Sims.

Hekel aan springen (past niet met Behendig)
Sommige paarden blijven het liefst met hun hoeven op de grond. Als een paard een hekel aan springen heeft, zal het dier vaker weigeren om een sprong te maken. Bovendien zullen showspringwedstrijden en veldloopwedstrijden meestal niet zo’n succes zijn. Paarden die niet graag springen kunnen hun frustraties zelfs botvieren op jouw mooie nieuwe traintoestellen.

Lui (past niet met Hyper)
Luie huisdieren vinden het heerlijk om ergens te gaan liggen of gewoon op één plek te blijven. Dat komt doordat ze snel moe worden.

Luidruchtig (past niet met Rustig)
Luidruchtige huisdieren maken erg veel herrie en vinden het heerlijk om je Sims te begeleiden, wanneer die muziek aan het maken zijn.

Nerveus (past niet met Dapper)
Nerveuze paarden zien overal gevaar. Ze kunnen van slag raken door de meest onbenullige dingen. Over het algemeen kunnen ze het goed vinden met neurotische Sims die hetzelfde probleem hebben.

Netjes (past niet met Sloddervos)
Nette huisdieren zijn van nature schoon en worden graag gewassen.

Ongetraind
Ongetrainde paarden zijn het niet gewend om een zadel of een Sim op hun rug te hebben. Ze moeten eerst gewend raken aan het zadel en bereden worden door een Sim die ze vertrouwen, om daarna andere ruiters te accepteren.

Overgevoelig (past niet met Gehoorzaam)
Overgevoelige paarden zijn koppig en kunnen niet goed met Sims overweg. Ze worden niet graag benaderd door vreemde Sims, al hebben ze ook niet veel op met Sims die ze wel kennen.

Radeloos
Radeloze huisdieren vergeten vaak waar ze mee bezig zijn en worden snel afgeleid. Ze zullen vaardigheden en eigenschappen niet snel op pikken, maar ze kunnen wel goed overweg met afwezige Sims.

Rustig (past niet met Luidruchtig)
Rustige huisdieren maken niet te veel kabaal.

Sloddervos (past niet met Netjes)
Sloddervossen zijn echte veelvraten, die het niet erg vinden om vuilnis te eten, of uit het toilet te drinken.

Snel (past niet met Lui)
Snelle paarden zijn de snelheidsduivels van het dierenrijk. Ze vinden het heerlijk om te galopperen en ze hebben van nature racetalent, maar ze moeten wel veel trainen, om tevreden te blijven.

Speels
Speelse huisdieren willen lol maken en dartelen vrolijk door het leven heen.

Verlegen
Verlegen huisdieren zijn het liefste bij hun baasje in de buurt. Ze kunnen in de buurt van andere huisdieren en Sims een beetje zenuwachtig worden.

Vriendelijk (past niet met Agressief)
Vriendelijke huisdieren kunnen niet alleen beter met andere huisdieren overweg, maar ze hebben meestal ook een betere band met Sims.


De Sims 3 Showtime

Diva
Sims die een diva zijn, weten dat ze fantastisch zijn … en willen niet dat jij dat vergeet! Ze zijn niet goed, maar geweldig en zelfs als ze zich misdragen zijn ze in hun eigen ogen toch nog de allerbeste.

Geboren Artiest
Geboren artiesten voelen zich op het podium als een vis in het water. Ze zijn op hun best wanneer ze een groot publiek voor hun neus hebben.

Sociale Vlinder
Sociale vlinders zijn alleen blij als ze met anderen samen zijn en zullen er alles aan doen om in het middelpunt van de belangstelling te staan.


De Sims 3 Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijke fan(past niet met ‘Bovennatuurlijke scepticus’)
Bovennatuurlijke fans houden van alles dat met bovennatuurlijke Sims te maken heeft. Het maakt niet uit of het over vampiers, weerwolven, heksen of wat dan ook gaat! Ze komen graag daar waar bovennatuurlijke Sims komen en ze hebben altijd hun woordje klaar wanneer ze bovennatuurlijke Sims tegen het lijf lopen.

Bovennatuurlijke scepticus(past niet met ‘Bovennatuurlijke fan’)
Er is heel wat meer tussen hemel en aarde, maar bovennatuurlijke sceptici moeten er niet van hebben. Voor sommige Sims zijn dat soort zaken misschien heel interessant maar bovennatuurlijke sceptici hebben een voorkeur voor gewone dingen.

Broedend
Broedende Sims kunnen uren nadenken over raadselen, geheimen en zin van het leven. Soms kunnen deze diepe gedachten zoveel aandacht opeens, dat het creatieve proces eronder te lijden heeft.

Nachtbraker
Sommige Sims houden van het nachtleven en hebben af en toe de drang om met de voetjes van de vloer te gaan. Dit soort Sims zijn nachtbrakers. Nachtbrakers hebben ’s nachts energie voor tien maar er moet wel altijd minimaal tot tien uur ’s ochtends uitgeslapen worden.

Net(past niet met ‘ongepast’)
Nette etiquette hebben een stoffig karakter gekregen. Gelukkig weten nette Sims nog wel hoe het hoort en gedragen zij zich strikt volgens de ongeschreven regels van de etiquette. Ze hebben in ieder geval goede manieren…

Verzamelaar
Verzamelaars houden van alles dat geplukt, geplant of gevangen kan worden. Verzamelaars zijn bijzonder getalenteerd in het vinden van ingrediënten overal ter wereld en bovendien kunnen ze de beste gewassen verbouwen. Ze bereiken zelfs betere resultaten door met zeldzame materialen te werken zoals erst en edelstenen!
(Verzamelaars zullen profiteren van een graad in de wetenschap aan de Sims Universiteit)


De Sims 3 Jaargetijden

Houdt van kou
Sims die van kou houden vinden het heerlijk om buiten in ijskoud weer te zijn en zullen minder snel bevriezen.

Houdt van warmte
Sims die van warmte houden genieten van warm weer en kunnen langer in de zon blijven voordat ze verbranden.

De Sims 3 Studententijd

Sociaal ongemakkelijk(past niet met ‘Charismatisch’)
Sociaal ongemakkelijke Sims proberen er bij te horen, maars soms zeggen ze de verkeerde dingen op het verkeerde tijdstip. Het is niet mkkelijk om sociaal ongemakkelijk te zijn, maar het is wel ongemakkelijk!

Hip(past niet met ‘Hekel aan kunst’ en ‘Makkelijk onder de indruk’)
Hippe Sims weten wat kunst is en wat niet, en vinden het niet erg om anderen dat fijntjes bij te brengen. Het is niet makkelijk om een hip type tevreden te stellen!
(Hippe Sims zullen profiteren van een graad in de kunst aan de Sims Universiteit)

Onweerstaanbare
Onweerstaanbare Sims zijn best charmant hoewel ze vaak meer krijgen dan waar ze om vragen! Afspraakjes zijn geen probleem en Sims staan in de rij om iets gezelligs met ze te doen!


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *