SimCity Informatie

SimCity is de opvolger van SimCity 4, en na een aantal jaren stilte eindelijk aangekondigd. Het spel brengt, in vergelijking met zijn voorganger, enorme verbeteringen met zich mee. Deze verschillen van graphics tot nieuwe mogelijkheden.

Van het spel zullen verschillende versies verschijnen, waaronder een Limited Edition en Digital Deluxe Edition, deze zijn nu al te reserveren op Origin. SimCity staat gepland voor release in maart 2013.


Productbeschrijving:

De enige echte stadsimulator is terug! Ontwerp de stad van je dromen en maak keuzes die de toekomst van je stad en je Sims bepalen. Elke beslissing, groot of klein, heeft echte gevolgen. Als je in zware industrie investeert, bloeit je economie op – maar de toenemende vervuiling heeft gevolgen voor de gezondheid van je Sims. Ga je voor groene technologie, dan verbeter je de levensstandaard van je Sims, maar riskeer je hogere belastingen en meer werkloosheid. Werk samen met je vrienden en los internationale uitdagingen op: lanceer een spaceshuttle, verminder het broeikaseffect of bouw prachtige wereldwonderen. Daag elkaar uit via de internationale en regionale klassementen en ontdek welke stad het rijkst, het vervuildst, of het gelukkigst is!

HOOFDKENMERKEN 

• Werelden bouwen — De creatieve en aanpasbare wereld biedt unieke gameplay-elementen via een toegankelijke touch-interface.
• Sims met een mening — De Sims uit je stad spreken je rechtstreeks aan en jij bepaalt wat je met hun eisen doet. Bied je de Sims een luisterend oor en lopen ze met je weg? Of misbruik je je macht voor roem en het grote geld?
• Richt je op wat je leuk vindt — Verander je stad in een casinohemel, een gigantisch industrieterrein of een onderwijsparadijs en kijk toe hoe je stad een unieke look en sfeer krijgt.
• Multiplayer — Voor het eerst kun je samen met je vrienden een regio bebouwen! Speel met of tegen elkaar in regionale en internationale uitdagingen en neem beslissingen die van invloed zijn op de overkoepelende SimCity-wereld.
• GlassBox-engine — SimCity introduceert GlassBox, de revolutionaire simulatietechnologie waarmee je voor het eerst tot de levens van de Sims doordringt. De Sims hebben banen, geven geld uit, gaan naar school, plegen misdaden en sterven uiteindelijk. Elke beslissing, groot of klein, is van invloed op de Sims in je stad.

DIGITAL DELUXE EDITION 
Leg een Europese wijk aan in het centrum van je stad! Bouw wereldberoemde trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de Brandenburger Tor of de Big Ben en zorg dat de toeristen binnenstromen. Ontvang uitdagende missies, voltooi unieke prestaties en maak veel winst terwijl de Sims de trekpleisters overspoelen. Kijk toe hoe bedrijven, huizen en voertuigen rond je internationale trekpleisters de sfeer, stijl en architectuur van de originele landen beginnen over te nemen.

DIGITAL DELUXE-BONUSCONTENT 
• Beroemde trekpleisters — Maak de rest van je regio jaloers door prachtige trekpleisters te bouwen om je stad een verfrissende nieuwe look te geven. De Sims komen op je stad af om de prachtige wereldwonderen te aanschouwen.
• Internationale sfeer — Kijk toe hoe de straten, huizen, bedrijven en voertuigen rond je internationale trekpleisters de sfeer van die landen beginnen te ademen.
• Extra vrije kavels — Laat je Sims in stijl verhuizen met nieuw vervoer. Dubbeldekkers uit Londen, een hogesnelheidstrein uit Duitsland en politie en brandweer uit Parijs.


(Voorlopige) systeemvereisten:

Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ of beter, of Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz of beter.

Besturingssysteem: 
Windows XP/Vista/7

RAM:
Windows XP: 1.5GB
Windows Vista en Windows 7: 2GB
Voor PC’s met een ingebouwde grafische kaart wordt minimaal 2 GB RAM aanbevolen.

Grafische kaart:
ATI X1800 of beter*
nVidia 7800 of beter*
Intel 4100 Integrated Graphics of beter*

DVD-ROM:
8x of beter

*Minimaal 256MB videogeheugen en Shader 3.0-ondersteuning.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *