Sims 3 Creëer een Wereld tool

| SIMS 3: CREËER EEN WERELD FORUM |


De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA

Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

De macht om werelden te scheppen ligt in jouw handen! Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA en deel deze online met anderen. Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3. Ontwerp en bouw volledige werelden voor je Sims, of gebruik de kant-en-klare terreinen van Sunset Valley of Riverview als basis voor je creaties. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

– Ontwerp complete werelden voor je Sims en kies terreinpatronen en wegen voor het plaatsen van kavels, planten en accenten in de buurt, zoals watertorens en vuurtorens.
– Begin met een leeg canvas, of bewerk het terrein dat al gevormd is als de basis voor Sunset Valley of Riverview.
– Gevorderde ontwerpers kunnen echt helemaal los gaan met hun creaties en ontwerpen uit Photoshop en andere grafische programma’s importeren.
– Breid je landschap- en bouwmogelijkheden uit met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA, het uitbreidingspakket De Sims 3 Wereldavonturen of voorwerpen uit De Sims 3 Store.
– Deel je werelden via De Sims 3 Uitwisseling.


14 December 2009
Sims 3 Creëer een Wereld-tool Blog van La Shawn (Sims 3 Producer)

La Shawn, producer van De Sims 3 Creëer een Wereld-tool heeft een speciaal blog geschreven waarin hij meer vertelt over deze fantastische tool!

Hallo Simmers!

Ik ben La Shawn (men noemt me ook wel Rain) en ik ben de hoofdproducent van De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – Beta. Ik hoop dat je de lancering van De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – Beta net zo spannend vindt als ik! Er zijn een paar mensen die hier graag wat meer over horen, dus bij deze.
De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – Beta (ook wel “CaW” genoemd door het team van ontwikkelaars) is het hulpmiddel dat ons gameteam gebruikt om de steden te creëren die je tegenkomt in De Sims 3 (zoals Sunset Valley, Riverview, China, Frankrijk en Egypte). We wilden jullie, de community, echt iets cools geven. Daarom hebben we ons interne hulpmiddel aangepast, zodat iedereen die De Sims 3 of De Sims 3 Wereldavonturen geregistreerd heeft het helemaal gratis kan gebruiken.

Met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool kun je nieuwe steden maken, zodat je Sims nog meer nieuwe avonturen kunnen beleven! Je kunt:
• Het terrein creëren; de vorm en het landschap van je stad.
• Je stad schilderen met bepaalde structuren, zoals gras, zand en steen.
• Wegen en trottoirs plaatsen.
• Buurtvoorwerpen buiten kavels plaatsen (zoals vuurtorens, meren en bomen).
• Visuele effecten plaatsen (zoals regenbogen en watervallen).
• Bronnen plaatsen, zodat je Sims allerlei spullen kunnen verzamelen in de game (zoals zaden en vlinders).
• Kavels creëren en plaatsen waar je maar wilt!
• Hoogtekaarten en textuur voor het terrein importeren (en exporteren).
• Je werelden via de Uitwisseling delen, zodat andere spelers ze kunnen downloaden om ermee te spelen!

CaW is een omvangrijk hulpmiddel. Je kunt er echt vanalles mee bouwen; van je eigen favoriete buurt uit De Sims 2, tot je eigen stad, of zelfs de maan! Je kunt zelfs een foto van je beste vriend(in) importeren en een en landschap creëren dat op je vriend(in) lijkt! Ik kan niet wachten om te zien wat jullie er allemaal mee gaan doen! We bieden ook een aantal simpele landkaarten (terrein met terreinverf), om je een beetje op weg te helpen. De ene is van Rivierview en de andere van Sunset Valley.

Ik heb een aantal vragen gekregen over CaW:

• Waarom brengen jullie dit uit als Beta-tool?
We wilden het hulpmiddel zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor de community en we willen graag tips krijgen om het hulpmiddel in de toekomst nog te kunnen verbeteren. We hebben het hulpmiddel intern gebruikt om de werelden die je in De Sims 3 tegenkomt te creëren, maar we begrijpen dat de community andere behoeften kan hebben dan wij, dus jullie feedback is heel belangrijk voor ons!

• Voor wie is De Sims 3 Creëer een Wereld-tool bedoeld?
CaW is in de eerste plaats een hulpmiddel voor hardcore-bouwers, filmmakers en verhalenvertellers die precies de juiste omgeving nodig hebben. Het is ook interessant voor spelers die graag eigen materiaal ontwerpen en het leuk vinden om wat tijd te investeren in het bouwen van een volledige wereld.

• Hoe lang duurt het om een wereld te bouwen?
Dat hangt er vanaf hoe groot en gedetailleerd je je wereld wilt hebben. Als je een kleine wereld maakt die niet heel erg gedetailleerd is (als filmdecor bijvoorbeeld), dan ben je een paar dagen tot een week bezig. Maar als je een zeer gedetailleerde wereld wilt creëren (zoals Sunset Valley of Riverview), dan kun je wel een maand of langer bezig zijn.

• Heb je nog tips voor het delen van werelden?
Zeker weten! Sommige tips zijn handig voor wanneer je een wereld wilt creëren die je wilt delen via De Sims 3 Uitwisseling:
– Bedenk een interessant verhaal bij je wereld en probeer je verhaal te volgen tijdens het ontwikkelen van je wereld. Zo zal er een samenhangend geheel ontstaan, dat leuk is voor andere spelers.
– Zorg ervoor dat je je wereld eerst op je eigen computer test, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het is om met deze wereld te spelen (helemaal bij een wereld die zeer omvangrijk is). Doe dit voor je de wereld gaat uploaden naar de Uitwisseling.
– Zorg ervoor dat je een mooie screenshot maakt van je wereld, zodat je die als wereldafbeelding kunt gebruiken (één foto zegt meer dan 1.000 woorden). Op die manier krijgen andere spelers uit de community een goed beeld van het bestand dat ze via de Uitwisseling kunnen downloaden.

Als je creatief bent, het leuk vindt om je eigen wereld te maken en graag dingen bouwt (net zoals ik), of als je het geweldig vindt om je eigen unieke verhalen te bedenken, dan mag je De Sims 3 Creëer een Wereld-tool zeker niet missen!

Groetjes,

Rain


15 December 2009
IGN: Sims 3 Creëer een Wereld review

For the most part, creators will probably prefer to maintain the basic GUI for the Create A World tool, visually seeing the placement of items and environmental work in a general area on their map. However, for players that want precise placement, the tool can be swapped to a wire frame or grid layout to allow you to put objects exactly where you want them to be. Of course, once you’ve finished the design of your world, you’ll want to test it out, and the Create A World editor will allow you to explore your new map by instantly launching The Sims 3 so you can see what it would look like in the game world. This “pseudo-game” feature will also allow players to build and furnish houses on lots that have previously been constructed in the tool, and will let you place created Sims in the map so you can test the navigability of your pathways and other items.

Build Your Own Sims 3 World


16 December
Sims 3 Creëer een Wereld: officiële screens


16 December 2009
Officiële tutorial voor Creëer een Wereld.

EA heeft een zeer uitgebreide tutorial (PDF) online gezet voor de nieuwe tool om zelf buurten in Sims 3 te maken.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *