Sims 3 Nieuws 1 jaar

Op 8 Maart 2010 bestond Sims 3 Nieuws 1 jaar en dat hebben we uitgebreid gevierd met een erg gezellige team meeting bij Hiki thuis, een chat, allerlei leuke downloads, wedstrijden met fantastische prijzen, een S3N Kennis quiz en nog veel meer.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle feestelijkheden rond onze 1e verjaardag tot nu toe op onze site en ons forum.


Maar de groep die ik en het S3N team echt in het zonnetje willen zetten zijn onze bezoekers en forumleden. Zonder jullie was S3N nooit geworden wat het nu is. Gisteren tijdens de teammeeting was het hele S3N team er het wel over eens dat we gewoon een erg leuke groep (vaste) bezoekers en forumleden hebben die ook een behoorlijk steentje bijdraagt aan het succes van onze site en een ontzettend gezellig forum.


Vanavond – maandag 8 maart 2010 – organiseren we tussen 19.00 uur en 21.00 uur weer een chat. Als het goed is zullen alle S3N teamleden aanwezig zijn en dit is je kans om hun van alles en nog wat te vragen en je mening over onze site te geven.
De komende 3 weken organiseren we elke week een wedstrijd met leuke prijzen om ons 1 jarig bestaan te vieren en de eerste wedstrijd staat nu online.
Het enige wat je hoeft te doen is de vraag te beantwoorden: Wat was de eerste zin uit het allereerste bericht op Sims 3 Nieuws dat Hiki op 8 Maart 2009 online heeft gezet?


De pizza’s gaan de oven in. Er waren een heleboel pizza’s, zoals: zalm, mozarellla, olijven en nog een aantal soorten. Ook was er lasagne en Turks brood. Er werd allemaal lekker van gegeten. Aan het einde waren nog 6 hele pizza’s over, dus Hiki eet de eerstkomende dagen waarschijnlijk pizza.Sims 3 Nieuws bestaat 1 jaar en ter ere daarvan hebben we voor jullie de ultieme S3N Kennis Quiz gemaakt.

Wie is de grootste S3N fan en weet alles over onze site? In deze Quiz kun je je S3N kennis testen!


Deze smootie deel je met niemand maar hou je helemaal voor jezelf!


De komende 3 weken organiseren we elke week een wedstrijd met leuke prijzen om ons 1 jarig bestaan te vieren en de tweede wedstrijd staat nu online.
Het enige wat je hoeft te doen is de vraag te beantwoorden: Wat is de link van onze Sims 3 Nieuws Twitter?


Door onze vaste forumbezoekers werd regelmatig om nieuwe smileys gevraagd. Dat hebben wij opgepikt en daarom zijn er vanaf vandaag, als een soort cadeau naar onze leden toe voor het 1 jarige S3N bestaan, nieuwe smilies op het forum! Tevens heeft Snateraar nieuwe forum Avatars gemaakt die iedereen mag gebruiken.


Een van de gasten die op de S3N team meeting was om het 1 jarig bestaan van onze site te vieren was Chantal, op het forum bekend als Cherbil.

Zij is een vriendin van Ilja (de dochter van Kyta) en een grote S3N fan en wilde erg graag naar de meeting en dat was natuurlijk geen probleem.


De komende 3 weken organiseren we elke week een wedstrijd met leuke prijzen om ons 1 jarig bestaan te vieren en de derde wedstrijd staat nu online.
Het enige wat je hoeft te doen is de vraag te beantwoorden: Sims 3 Nieuws heeft tot nu toe 2 themaweken gehad, noem één van deze twee thema’s.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *