SN Review: De Sims 3 Vooruit in de Tijd – Pagina 1

SNREVIEW
Introductie

Doe de robot dans en geniet mee van de technologie in de toekomst want het is tijd om je te teleporteren naar de toekomst. Natuurlijk hoef je nu niet dertig rondjes op je stoel te gaan draaien om zo te proberen om naar de toekomst gaan, nee wij nemen je gewoon mee Vooruit in de Tijd. De Sims 3 Vooruit in de Tijd is de elfde en laatste uitbreidingspakket van De Sims 3. Maar wat vind het SimsNieuws team van het allerlaatste pakket van De Sims 3? In deze review neemt AnsjJ2 je mee Vooruit in de Tijd en laat je alle nieuwe snufjes en foefjes van de toekomst zien!

Laadscherm

De Sims 3 Vooruit in de Tijd Review De Sims 3 Vooruit in de Tijd Review

Het laatste laadscherm van De Sims 3 Vooruit in de Tijd is natuurlijk futuristisch en ziet er strak uit. Het is weer totaal iets anders dan alle drukke laadschermen die wij gewend zijn. Naar mijn idee past dit precies bij de uitbreiding, het is en blijft allemaal modern in de toekomst.
Als je de patch hebt geïnstalleerd voordat De Sims 3 Vooruit in de Tijd uitkwam, heb je een nieuwe optie gekregen. Hierbij kun je kiezen of je tijdens het laden van een huishouden, je tips wilt krijgen of een minigame. Met deze minigame kun je levenslange blijdschap punten verdienen. Hiervoor hoef je alleen maar op een voorwerp te klikken waarvan het spelletje zegt dat je die moet zoeken. Het is een leuke minigame die je eventjes laat vergeten dat je het spel aan het laden bent. Dat scheelt weer een hoop zuchtjes en steuntjes terwijl je wacht.

Create A Sim

Bij een nieuwe uitbreiding horen natuurlijk ook weer nieuwe kleren, kapsels, make-up, tatoeages en accessoires. Dit keer hebben deze een futuristisch tintje, dit is natuurlijk niet slecht want er zitten ontzettend gave en leuke kledingstukken en kapsels bij. Dit niet alleen voor volwassen vrouwen en mannen maar ook voor de kinderen en peuters! Eindelijk weer wat nieuwe kleding voor deze leeftijdsfase, we krijgen namelijk maar niet genoeg van de kleding voor kinderen en peuters.

Het aanbod met haar, kleding en accessoires is hartstikke groot in dit pakket. Het is misschien niet wat je Sim zou aantrekken in Sunset Valley, maar voor de toekomst zijn je Sims helemaal klaar om er bij te horen. Er zijn in totaal vijf nieuwe kapsels, veertien tops, vier broeken en één volledige outfit voor de mannen, wat op zich niet slecht is voor de mannen kant. Voor de vrouwen zijn er zes nieuwe kapsels, negen tops, drie rokken, zes broeken en veertien volledige outfits. Ook dit valt niet tegen, vooral de outfits zijn erg futuristisch en hebben soms wat weg van de kledingstijl van Lady Gaga.

De accessoires voor bij de überfuturistische outfits zijn er natuurlijk nog niet bij gerekend, zo kun je rekenen op intergalactische leggings, schoenen, oorbellen, kettingen en armbanden. De accessoires voor je Sims zijn volledig gericht op de toekomst en passen goed bij de outfits die je je Sims aantrekt. De make-up die er bij De Sims 3 Vooruit in de Tijd zit, past niet echt in mijn rijtje en is totaal niet mijn smaak. Ondanks dat mijn Sims naar de toekomst zullen reizen, laat ik ze er niet gek uitzien met hun make-up. Er zijn in totaal zes nieuwe ooglooks en vijf bijpassende lipsticks. Tatoeages vallen niet echt onder de make-up maar wel een klein beetje onder accessoires, het is en blijft lichaamsversiering. Dit keer zijn er zes nieuwe tattoo’s waarmee je Sim zich kan uitdrukken in de toekomst.

Levenswensen en Eigenschappen

Naast kleding, accessoires en haar zijn er ook nog praktische dingen die je Sim nodig heeft. Zo heeft je Sim natuurlijk eigenschappen nodig en een levenswens. Er zijn in totaal drie nieuwe levenswensen die ook op de toekomst slaan. Hieronder staan de drie levenswensen op een rijtje:

levenswens1

Hightech-verzamelaar

  • Niveau 10 van geavanceerde technologievaardigheid bereiken
  • Een windbreken, DroomPod, Voedselsynthese, Holodisk en Jetpack bezitten.

De meeste Sims gebruiken moderne technologieën en sommigen begrijpen er misschien wel een snars van, maar er zijn maar weinig Sims die zo van technologie houden als jij. Door je collectie van geliefde apparaten steeds maar verder uit te breiden, kun je straks misschien een compleet museum inrichten vol mooie machines!

levenswens2

Mijn tijd Optimaal benut

  • Alle alternatieve toekomsten beleven
  • Geëerd worden met een Erfenisstandbeeld

Er zijn maar weinig Sims die de kans krijgen om door de tijd te reizen en jij bent vastbesloten om eruit te halen wat erin zit! Het spreekt voor zich dat je met alternatieve tijdlijnen wilt rommelen, maar zou het niet mooi zijn als je jezelf ook onsterfelijk kunt maken door het eeuwige respect van de gemeenschap te verdienen?

levenswens3

Meer dan een machine

  • Niveau 10 van bouwvaardigheid bereiken
  • Een Plumbot gevoel geven

Door lang en hard te studeren kun je uiteindelijk hopelijk geweldige Plumbots bouwen. Je moet op zeer speciale wijze geïnspireerd zijn om ze echte gevoelens te kunnen geven! De verbluffende wezens die deze kloof weten te overbruggen, zijn rolmodellen voor zowel Sims als bots; zij zijn het toonbeeld van een beschaving die wij allen delen.

Om de levenswensen te vervullen kan het handig zijn om een bepaalde eigenschap te hebben, zo wordt het leven van je Sim weer een stukje makkelijker in de toekomst. Alsof die in de toekomst nog niet makkelijk genoeg is! Dit keer zijn er twee nieuwe eigenschappen bijgekomen:

onstabiel
Instabiel 
– Losse onderdelen die in het rond ratelen in het hoof van een Sim kunnen tot instabiliteit leiden. iIms die instabiel zijn vertonen onvoorspelbare karaktereigenschappen en kunnen danig in de war zijn.

 


Botfan
Plumbotfan 
– Door alle technologische ontwikkelingen in de Plumbotwereld zijn er heel wat Sims gefascineerd en geïntrigeerd geraakt door deze complexe machines. De meeste Sims zijn nog steeds tevreden over hun biologische lichamen, maar er zijn ook een aantal Sims die ervan dromen om zelf een Plumbot te zijn.

 | De Sims 3 Vooruit in de Tijd Review: Pagina 2 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *