Verhaal vooruitgang uitzetten

Het lijkt erop dat de optie ‘verhaal vooruitgang’ niet doet waarvoor het gemaakt was. Simguru Lyndsay heeft hiervoor een tijdelijke oplossing totdat de toekomstige patch wordt uitgebracht. Ik heb eventjes de tijd genomen om het te vertalen en er een paar plaatjes bij te doen zodat iedereen 100% begrijpt wat je precies moet doen.

Let op! De tijdelijke oplossing geldt alleen voor PC’s. Mac gebruikers moeten nog eventjes geduld hebben.

Stap 1:

Ga naar het .exe bestandje van De Sims 3 (C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin). Als je de snelkoppeling van de launcher op je bureaublad hebt staan kan je het makkelijk vinden door rechts op het bureaublad icoontje te drukken en te kiezen voor Bestandslocatie openen.

En anders staat het meestal hieronder:

Stap 2:

Maak een snelkoppeling naar je bureaublad van TS3.exe

Let op! Haal Sims3launcher.exe en TS3.exe niet door elkaar!

Stap 3:

Klik met de rechtermuisknop op de TS3.exe snelkoppeling op je bureaublad en klik op Eigenschappen.

Stap 4:

Als je in de eigenschappen bent ga je naar Doel. Ga naar het einde van het lijntje, druk 1x op spatie en typ dan: -disablestoryprogression.

Stap 5:

Vanaf dit punt zal je het spel moeten opstarten via de TS3.exe snelkoppeling die je zojuist hebt aangemaakt. Anders werkt de toepassing niet.

Dit zal echter niet 100% helpen. Er zullen een aantal situaties in de buurt zijn die wel voortzetten. Zelfs als je de voortgang hebt uitgezet met de toepassing.

  • Elke Sim die al zwanger was zal toch bevallen;
  • Als ouder worden aanstaat zullen Sims toch sterven;
  • Wanneer jouw Sim een nieuw baan krijgt kan het zijn dat de Sims in de buurt een nieuwe baan of positie krijgen. Om jouw baas of collega te kunnen zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *