2e Waarschuwing: Playable demo Sims 3 is virus

Dit bericht heb ik een een poos geleden gepost en ik herhaal het nog maar een keer want naast links op Facebook zie ik nu ook links op YouTube verschijnen. Ook op Twitter waarschuwt het Sims 3 team opnieuw voor deze ‘demo’.

WIKIDSIM2K4 waarschuwt in dit topic op de Amerikaanse Sims 2 BBS voor berichten over een Playable demo van Sims 3 die op het internet verschijnen. Links naar deze ‘demo’ worden gekopieerd en verspreiden zich snel.

Er is geen demo van Sims 3 en die zal er ook nooit komen.

Deze demo is een virus, ik weet niet in hoeverre deze berichten ook al op Nederlandse sites te vinden zijn daarom: Sim fansites webmasters misschien even je lezers waarschuwen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *