Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Verborgen Sims 3 pagina nu online


Op 1 april meldde ik al in dit blogbericht dat er op de officiële Sims 3 sites een verborgen pagina was ontdekt die weer snel offline werd gehaald.

Het lijkt er op dat de Online aanmelden, delen en winkelen pagina nu definitief online is gezet en er staat interessante informatie over de voordelen (gratis bonusmateriaal, waaronder een volledige stad vol nieuwe buren, omgevingen en meer) van je aanmelden bij de officiële Sims 3 sites (zie dit blogbericht over hoe dat moet) en over het online kopen van spullen in de Sims 3 Store (nieuwe voorwerpen en kleding voor je Sims).

Verder is er een Sims 3 Systeemspecificaties pagina, maar de definitieve systeemeisen worden deze week pas bekend gemaakt, zie dit blogbericht.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>