Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Let there be Sims 3: under construction

Ik heb in deze blogberichten al uitgebreid aandacht besteed aan de Sims 3 reclame campagne die in Amerika begonnen is.

Op de foto zien jullie hoe zo een ‘Let there be Sims 3’ opgebouwd wordt: echt een joekel van een reclame bord is het. Buurtbewoners hebben nog geprobeerd dit reclamebord tegen te houden maar de rechter verwierp hun bezwaren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>