Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Music Spotlight – 1

Ik heb in deze blogberichten al eerder aandacht besteed aan de muziek en bands die we straks in De Sims 3 tegen zullen komen. Sims de Toi heeft nu wat meer voorbeelden van de bands die we straks in De Sims 3 kunnen horen online gezet. Helaas moeten we tot 4 juni wachten om ze in het Simlish te horen zingen.

Dexter Freebish – The Other SideLadytron – Ghosts
Young Dre The Truth – I love LABang Camaro – Revolution

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>