Creator’s Camp Deel 9: Baconandeggzie

Toen we BaconandEggsie vroegen wat hij het leukst aan het spelen van De Sims vond, antwoordde hij: “De mogelijkheid om alles te doen wat ik wil!”. BaconandEggsie maakt gebruik van de vrijheid van De Sims om zijn eigen sets, acteurs en films te maken om ze met de wereld te delen.

Tijdens het kamp voor materiaalmakers kon BaconandEggsie het nieuwe filmmixgereedschap van De Sims 3 verkennen en machinima voor de Uitwisseling creëren. Zijn favoriete film “Morning Run” neemt de kijker mee op een achtervolging door de schemervallei.

Zijn favoriete nieuwe onderdeel van De Sims 3 is het systeem voor karaktereigenschappen waarmee hij gedetailleerde personages voor zijn films mee kan creëren. Je kunt al zijn werk vanaf juni via De Sims 3 Uitwisseling bewonderen.

Wat is het mafste dat er ooit in jouw game is gebeurd?
Ik nam een film op waarin ik mijn Sims iets liet doen, maar ze deden iets anders en dat was nog beter ook!

Wat vond je het leukst aan het kamp voor materiaalmakers?
Het ontmoeten van andere Simmers als ik en dat ik de game in mijn eigen tempo kon spelen.

Wat is jouw favoriete karaktereigenschap binnen De Sims 3?
Waaghals.

Website: You Tube

https://youtu.be/sQT4WnilbrI

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *