Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 promo CD

In Amerika liggen in verschillende winkels Sims 3 promotie CD’s voor de prijs van 1 dollar, met wat reclame materiaal erbij, coupons voor kortingen, een CD met daarop sceensavers en muziek uit Sims 3, etc.

Sim Programs heeft op deze pagina wat foto’s ervan online gezet, jammergenoeg is deze Sims 3 promo CD niet in Nederland of België te koop.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>