Je echte naam veranderen in een Sim naam?

Op Female Gamers kwam ik een berichtje tegen over een zesjarige jongen in Noorwegen die zijn naam wil veranderen van Christer naar Sonic X.
Jammergenoeg is dat niet gelukt omdat je voor een naamswijziging 18 moet zijn.

Nou vroegen wij ons af of jij je echte naam zou willen veranderen in een echte Sim naam, bijvoorbeeld Bella of Cora, misschien wel Stefano of Dina? Of misschien wel je achternaam veranderen naar Van de Kerkhof, Bigoli of Rimpelbil?

We zijn benieuwd naar je reactie en welke Sim naam jij wel zou willen hebben.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Niet gecategoriseerd Getagged

3 reacties

  1. Wat grappig, maar Sonic X zou ik zelf niet zo gauw nemen. Al is het wel origineel.

    Zelf zou ik mijn naam niet zo gauw veranderen naar een Sims naam. Niet alleen omdat ik al 22 jaar aan mijn huidige naam ben gewend, maar ook omdat ik me niet kan associëren met één van de Sims persoonlijkheden.

    Misschien als ik me een echte Wendy Blut zou voelen dat ik het heel misschien zou doen. Waarschijnlijk niet :-p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *