Stel je vragen aan Grant Rodiek – De Sims 3 producer

Vandaag kun je al je vragen over De Sims 3 stellen aan Grant Rodiek, De Sims 3 associate producer, op de Engelstalige Eurogamer. Het begint rond 15.00 uur en je kunt dan inloggen op een chat. Ook kun je een uur voor de chat, dus rond 14.00 uur, je vragen al kwijt: die worden dan verzameld en aan Grant Rodiek gesteld.

Eurogamer heeft tijden geleden ook eens een chat over Spore georganiseerd met Lucy Bradshaw en die duurde maar een half uur dus verzin je vragen nu al. Maak ook alvast een account aan want die zul je vanmiddag nodig hebben om te kunnen chatten.

Meer informatie op deze pagina van Eurogamer.

Live The Sims 3 interview tomorrow

The Sims 3 associate producer Grant Rodiek will be answering your questions live on Eurogamer tomorrow from 1pm GMT.

You’ll be able to put your queries to him in real-time and see his answers pop up magically before your eyes. We’ll be stockpiling questions an hour before the start. The Sims 3 needs little introduction . It aims to take the series out of the house and into seamless neighbourhoods, which grow and evolve around the player. We’ve heard very positive things.

We also waddled over to EA recently to see the in-game movie making feature, which we enjoyed very much. The Sims 3 has so far timidly followed in the giant footsteps of the IP. Will this instalment crumble under the pressure? Has the franchise run its course?

Eurogamer siteEurogamer interview / chat information

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *