Gezocht: vragen voor de Sims 3 Sneak Preview

Zoals jullie hebben kunnen lezen in dit blogbericht zal Sims 3 Nieuws op 15 mei aanwezig zijn bij de Sims 3 Sneak Preview die EA Nederland organiseerd en waar ook Sims 3 associate producer Mary Jean Chun bij zal zijn.

Natuurlijk willen we onze lezers de kans geven om vragen te kunnen stellen via ons. Neem nu de kans om goed na te denken wat jij nog zou willen weten van De Sims 3. Maakt niet uit of je alleen wat wil weten over de baby’s, de stad of één bepaalde karaktereigenschap. Wij zullen ons uiterste best doen om je vragen beantwoord te krijgen.

Let op! Laatste kans om je vragen in te sturen!

Je kunt je vragen kwijt via ons contact formulier, je kunt alleen vragen in het Nederlands stellen, maximaal 3 vragen per inzending en alles moet het liefst voor woensdag 13 Mei – 9.00 uur binnen zijn. We kunnen helaas niet iedereen te woord staan of je e-mail is binnen gekomen of niet. Als je De e-mail is succesvol verzonden! zin ziet staan kan je er vanuit gaan dat het allemaal goed is aangekomen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *