Speel als eerste Sims 3

De Nederlandse EA store maakt reclame voor de digitale download van Sims 3. Net als bij Spore zul je ruim voor de release datum van Sims 3 al een groot deel (ongeveer 99%) van het spel kunnen downloaden. Op de release datum, 4 juni, kun je dan het laatste, kleine deel downloaden en even na middernacht meteen Sims 3 gaan spelen.

Bij Spore gebeurde hetzelfde (zie ook dit blogbericht op mijn Spore Nieuws blog) al liep het downloaden van het laatste deel niet bepaald soepel. Zelf heb ik niets met digitale downloads: ik heb liever een doos in mijn handen met een DVD erin, een boekje en de Sims 3 goodies.

Klik op de screen om naar de Nederlandse EA Store te gaan.

Mocht een van jullie van plan zijn een digitale download te nemen en beschikken over een goede webcam dan kunnen wij als Sims 3 Nieuws altijd een Live Video Feed hosten in de nacht van 3 op 4 Juni.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *