Sims 3 ook op de E3 2009

Van 2 tot 4 Juni zal in Los Angeles weer een van de grootste game beurzen ter wereld worden gehouden de Electronic Entertainment Exposition oftewel de E3.

EA zal er met 2 grote stands zijn met natuurlijk Sims 3, meer informatie vindt je op de E3 Site.

Een lijst met andere EA games voor de E3 2009, 24 in totaal, vindt je op deze pagina van Insert Coins. Wil je wat meer weten over de E3 lees dan het ‘Opkomst en ondergang van de E3 artikel op de Nederlandstalige Eurogamer.

2 reacties

  1. Als ik het zou kunnen betalen zou ik er wellicht heengaan. De laatste keer dat ik op de E3 was, was in 2006 en toen ging ik eigenlijk voor Spore. Toen bleek dat EA ook voor Sims iets ging doen op de E3. Van tevoren werd er gezegd dat er geen Sims te zien zou zijn.

    Soms denk ik echt dat je beter op een afstand de boel kunt volgen. Ik vond het er wel super maar je krijgt amper de kans om je website bij te werken. Te druk en je komt niet goed online enzo (netwerk overbelast), ook in het hotel waar we zaten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *