Voor de beginnende of inspiratieloze Sims Architect

We kennen het allemaal: de huizen die in het spel zitten zijn meestal niet helemaal wat we zoeken. Of ze worden al bewoond en je wil de huidige bewoners er niet gooien, of ze zijn te klein of te groot of te saai of te pompeus.

Dus besluit je zelf een huis te bouwen maar het begin is vaak lastig: wat is een handige indeling? Waar moet de keuken komen of de badkamers? Misschien een leuk balkon of niet gelijkvloerse kamers?

Of misschien wil je wel een strandhuis bouwen of een blokhut of een mediterraans paleis? Maar hoe pak je dat aan en hoe kun je ervoor zorgen dat het echt op een blokhut lijkt en niet op een goedkope stacaravan?

Dan moet je eens gaan kijken op de onderstaande links: daar vind je, ter inspiratie, veel plattegronden van huizen met meestal een schets of een foto erbij hoe het huis er uit komt te zien. Bij sommige sites kun je zelfs zoeken op aantal kamers, aantal verdiepingen en stijl en meer: een mooi begin voor de startende (of inspiratieloze) Sims architect.

Hou er wel rekening mee dat een Sim geen mens is: dus pas de plattegronden een beetje aan. Voor Sims 3 kunnen we bijvoorbeeld de badkamers minder centraal plaatsen omdat ze die gewoon veel minder gebruiken dan in Sims 2.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *