2 nieuwe De Sims 3 screens

Games Guide heeft weer een nieuw artikel online gezet: De Sims 3 Censuur, want ook in De Sims 3 zitten weer die (irritante) censuurblokjes. Er zitten ook 2 nieuwe screens bij: vergeet niet dat zij een (oude) test versie hebben: dat verklaart de glitches en op andere screens de vertaalfouten.

2 reacties

 1. Om je beetje op te vrolijken, ik had dit al op een ander forum gezet maar hier me originele bericht, ik heb al een mod gemaakt dat de censuur blokjes weghaald.

  hier me originele bericht inclusief een download link 😉

  Here a small contribution to The Sims 3 from me 😉

  It will remove the censorship from the sims 3, some might know me from the modding i did for the game the movies, never did modding for the sims 1 or 2 but i might be giving the sims 3 a full time go 😉

  Anyways have fun with the sims 3 without the annoying blocks

  And here a new fresh download link

  http://rapidshare.com/files/236859241/Sims_3_Censor_Patch.rar

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *